Nemzetközi szakemberekkel bővíti tanácsadó testületét a 4iG

Nemzetközi szakemberekkel bővíti tanácsadó testületét a 4iG
Jászai Gellért elnök-vezérigazgató felkérésére két új taggal bővül a nemrég a DIGI-t és az Antenna Hungáriát is felvásárló 4iG tanácsadói testülete.

Mint írták: a nemzetközi kapcsolatok fejlesztésével, komplex tanácsadói feladatokkal megbízott advisory board a Rheinmetall fegyvergyártó cég védelmi- és járműiparban tapasztalatokkal rendelkező elnök-vezérigazgatójával, Armin Pappergerrel, valamint a nemzetközi pénzügyi világban elismert szakértővel, Sunil Sabharwallal egészül ki - olvasható a media1.hu oldalán.

Az immáron hét főből álló testület a 4iG igazgatóságának döntés-előkészítő és stratégiai munkáját támogatja.

Felidézték: a 4iG Nyrt. tavaly júliusban jelentette be, hogy hazai és nemzetközi szakemberek bevonásával a vállalatcsoport igazgatóságának munkáját támogató tanácsadó testületet hoz létre. A testület tagjai személyes elismertségük mellett évtizedes tapasztalataikkal és kiterjedt kapcsolatrendszerükkel is támogatják a cégcsoport működését. A Czakó Borbála elnök, és Karen Tramontano társelnök vezetésével létrehozott grémium az elmúlt hónapokban olyan további személyek közreműködésével végezte a munkáját mint Nancy Goodmann Brinker, Lantos Csaba és Martonyi János.

Armin Papperger a közlemény szerint a leányvállalataival hat kontinensen jelenlévő Rheinmetall, valamint a 4iG Nyrt. közös alapítású informatikai vállalatának nemzetközi piacra lépési törekvéseit segítheti. A nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakember a két vállalat stratégiai együttműködésének megerősítése mellett – a Rheinmetall 25 százalékos tulajdonrészt szerzett nemrég a 4iG Nyrt.-ben – elősegítheti a társaságok közötti tudástranszfert, amely új piacra lépési lehetőséget biztosíthat a 4iG számára a globális védelmi ipar technológiai, illetve infokommunikációs szegmenseiben – írják. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!