Nemzetközi sikersorozatok Magyarországon elsőként az RTL+-on

Nemzetközi sikersorozatok Magyarországon elsőként az RTL+-on
Itt a hamis Hitler-naplók botrányos története és hamarosan jön a Sisi második évada is

Az exkluzív hazai tartalmak mellett nemzetközi sikersorozatokból sem lesz híány az RTL+-on. Az RTL legnépszerűbb európai sorozatai közül már számos széria látható a streamingplatformon, méghozzá egy hónapig ingyen.

A kifejezetten a platformra gyártott exkluzív hazai sorozatok – többek között A Király és A Nagy Fehér Főnök – mellett több nemzetközi sikersorozat premierje is az RTL+ előfizetői számára érhető csak el. Már nézhető a hatrészes német sorozat, a Faking Hitler, amely a Hitler-naplók kiadása körüli események fikciós filmadaptációja. 1983-ban a német Stern magazin egy világszenzációt mutatott be a nyilvánosságnak: Adolf Hitler naplóit. Néhány nappal a bemutatót követően azonban kiderült, a relikviák hamisítványok. A Stern számára – amely addigra már több millió német márkát fizetett a naplókért – ez a malőr rendkívüli presztízsveszteséget jelentett, amely aztán döbbenetes gyorsasággal a háború utáni időszak legnagyobb német médiabotrányává nőtte ki magát. A sorozat olyan jelenleg is fontos és aktuális témákkal foglalkozik, mint az álhírek, vagy az emberek könnyű befolyásolhatósága.

RTL+ előfizetéssel nézhető a Mocro Maffia első évada is. A lebilincselő krimi Amszterdam egyre fokozódó drogháborújának középpontjában játszódik. Az erőteljes holland sorozat három gyerekkori barátról szól, akik a holland főváros peremén lévő embertelen környék fölé emelkednek, hogy a város rendkívül jövedelmező kokainkereskedelmét irányítsák.

Az RTL+ előfizetős kínálatában debütál a Fekete tulipán című sorozat első évada is. A Vonk és a Kester család közösen osztoznak a virágok iránti szenvedélyben, egyben riválisok is. Egy halálos baleset következtében a két család végképp ősellenséggé válik, rivalizálásuk pedig még kiélezettebb lesz a különleges fekete tulipán termesztéséért folyó harcban. Apránként közös múltjuk titkai is feltárulnak, de semmi nem az, mint aminek látszik.

Az RTL+ előfizetéses platformjára érkezik hamarosan az Erzsébet királyné életét bemutató történelmi sorozat, a Sisi vadonatúj, második évada is. A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó széria teljes első évada már a platform indulásakor elérhető az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára.

Izgalmas krimisorozatnak ígérkezik a Magyarországon elsőként az RTL+ előfizetői számára látható Nyolc tanú, amelynek nyitányában egy tízéves kislányt rabolnak el egy látogatókkal teli múzeum kellős közepén. Úgy tűnik, a kislány megmentésének egyetlen kulcsa annak a nyolc személynek az emlékeiben van eltemetve, akik szemtanúi voltak az esetnek. Egy zseniális memóriakutató kezdi meg a nyomozást a tanúk emlékei között, miközben az idő egyre csak fogy.

Már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streaming-szolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5000 órányi tartalommal várja az előfizetőket. A nézők a streaming-szolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL+, sorozat