Nem volt tervezett baba Kulcsár Edináék kislánya

Nem volt tervezett baba Kulcsár Edináék kislánya
Állítja, nagyon sokat tanult a 2 éves kislányától.

Kulcsár Edina elárulta, miért jött ilyen gyorsan a Csutival közös második gyermeke, a 2020. áprilisában született Nina. A közösségi oldalán vallott erről az elvált, kétgyermekes exszépségkirálynő, aki immár a rapper, G.w.M. oldalán találta meg a boldogságot.

“Kislányom! Még csak 2 éves, de már most annyi mindent tanított… Ő nem volt tervezett baba, de neki annál nagyobb terve volt azzal, hogy engem választott édesanyjának! Ez biztos, és én ennek annyira örülök, hogy az leírhatatlan. A mi kettőnk történetét, a maga részleteivel együtt, meghagyom magunknak, hiszen sokan úgysem képesek beleképzelniük magukat más életébe, nehézségeibe, de talán nem is kell. A lényeg, hogy a nehézségek értünk vannak. Rengeteget tanítanak és ezekben az időszakokban kovácsolódnak a legerősebb kötelékek. Ezek a kötelékek számítanak csak igazán az életben!” – olvasható Kulcsár Edina posztjában.

Kulcsár Edina és zenész párja egyébként nemrég össze is költöztek egy új albérletben. Az egykori szépségkirálynő pedig mindenben megegyezett az exével, Csutival, így már csak formaság marad a válóper.

(nlc.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina