Nem titkolózik tovább Nagy Melanie: így kezd új életet G.w.M után

Nem titkolózik tovább Nagy Melanie: így kezd új életet G.w.M után
Ilyen terveket forgat a fejében a megterhelő év után.

G.w.M vagy ismertebb nevén Varga Márk már egy éve Kulcsár Edina oldalán találta meg a boldogságot, hamarosan első közös gyermekük is megérkezik. A rapper exe, Nagy Melanie azonban a szakításuk utáni időszakot nagyon nehezen viselte, hiszen szakításuktól volt hangos a sajtó - írja a Ripost.

"Voltak olyan pontok az elmúlt évben, amikor nem szerettem volna csöndben maradni, mert alaptalan vádak értek." - kezdte a Tények Plusz kameráinak Nagy Melanie.

Azt is elárulta Nagy Melanie, hogy bár nehéz év áll mögötte, ő mégis lezártnak tekinti a múltat. A kétgyermekes anyuka minden erejével a jövőjére koncentrál és a gyerekekre, hiszen miattuk muszáj kitartania. A jövőre vonatkozó terveit is megosztotta most az egyedülálló anyuka:

"Sminkiskolában fogom fejleszteni magam, rengeteg segítséget kapok tőlük. Mi több, egy barátnőmmel szépségszalont szeretnék nyitni, melyben be fogunk rendezni egy gyereksarkot, hogy a hozzánk hasonló édesanyák is el tudjanak menni egy kis szépítkezésre a gyerekekkel együtt."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: G.w.M, Melanie