Nem ismersz rá az Origora

Nem ismersz rá az Origora
Hosszú idő után hatalmas változásokra szánta el magát az Origo vezetése. A sok éven keresztül önként felvállalt ″hírportál mindenkinek″ design elmúlik.

Szerda reggel megváltozott arculattal jelentkezik az Origo. Az előzetes hírek szerint "az év legnagyobb design váltását" hozza a megújuló hírportál. Az tény, hogy az utóbbi években nem sokat változott a portál arculata, miközben a világban egyre terjednek az izgalmas kinézetű híroldalak.

A Webisztámom megszellőztetett információk szerint nem csak a kinézet változik, hanem a stílus és a habitus is. Az Origo ezentúl állítólag az olvasóival is nagyobb interaktivitásra törekszik majd. Ez egy kicsit hihetetlennek tűnik a sok évnyi "független" hírszolgáltatás után. A terveket az új főszerkesztő, Gazda Albert, Barczi "Blumi" Imre, és Bellay Szilvi nevével párosítják.


Barczi Origo alapítóként annak idején is komoly szerepet vállalt a portál munkájában, majd néhány évig az Index legénységét erősítette. A Blog.hu felfuttatása után néhány éve visszatért az Origohoz, ahol a Postr blogoszféráját építgette.

Úgy tűnik mostanra érett be az egyébként szintén az Indextől igazolt főszerkesztő portál koncepciója, amely első látásra nemzetközi szinten is figyelemre méltó magazin arculattal vértezi fel az eddig hagyományos hírportált.

A hír alapja és a kép forrása a Webisztán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!