Nem a drog volt Majka és Curtis szakításának oka - kiderült az igazság

Nem a drog volt Majka és Curtis szakításának oka - kiderült az igazság
Egy Balaton parti vállalkozó szoros barátságot ápol Curtisszel és most nyilvánosan áll ki mellette.

Különös kommentre lettünk figyelmesek egy hír alatt, melyben Majka és Curtis újabb, véglegesnek tűnő szakításának okait taglalták. Az Olympians Beach egyik tulajdonosa, Kurai László úgy döntött, hogy kiáll barátja, Curtis mellett és elmondja, ő hogyan látja a történéseket, melyek végül ahhoz vezettek, hogy Majkával másodszorra is külön váltak az útjaik - írja a ripost.hu.

Az üzletember még a telefonszámát is beírta a posztba, és arra kérte mindazokat, akik olvassák a sorait, hogy bátran hívják fel, ha kérdésük van. Nos, a Ripost élt is a lehetőséggel, László pedig készséggel kifejtette véleményét. "Amit most Curtisre dobálnak, az gyakorlatilag szemen szedett hazugság! Könnyű olyasvalakire sarat dobálni, aki már hibázott, hiszen sokan elhiszik, hogy másodszor is megtette" - kezdte a lapnak Kurai László.

"Nekem és azoknak, akik igaz barátságot ápolnak Attival, nagyon rosszul esnek a róla terjedő valótlanságok, mert mi tudjuk az igazat és az köszönőviszonyban sincs azzal, amiket olvasni. Curtis egy jó ember és biztos lehet benne mindenki, hogy a mostani balhénak nem a kábítószer az oka! Az, hogy mi is történt valójában, csak rá és Majkára tartozik. Persze én és még néhány barát tudjuk, hogy mi áll a háttérben, de nem tisztünk, hogy elmondjuk. Majd megteszi az, akit erre felhatalmaznak, vagy megteszik maguk az érintettek, ha szükségét látják" - tette hozzá a vállalkozó, aki szerint nem kell aggódni Curtisért.

Attika nagyfiú és köszöni szépen a történtek ellenére is jól van! Nem szorul senki segítségére, sőt még ő az, aki támogatja a barátait, legyen szó bármiről. Ő egy ilyen gyerek és tudom, hogy nem töri meg őt semmi, ahogy eddig sem. Ő az ország egyik legnépszerűbb előadója és ezen semmi nem változtathat..." - jelentette ki Kurai László.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Curtis, Majka