Négyen búcsúztak az X-Faktortól

Négyen búcsúztak az X-Faktortól
Az X-Faktor 10. évadának első élő showjában a székes feladat hatalmas próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számára pedig véget ért az X-Faktor.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2021 első élő showja. Miller Dávid pedig egy igazán különleges nyitánnyal rukkolt elő, ugyanis a 12 döntős produkcióval közösen adták elő az X-Faktor műsorvezetőjének új dalát. A versenyzők 4 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket az első élő showban, ugyanis Alee, Paulina, a The Palace és Mardoll a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra.

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Paulina, Tabatabai Nejad Flóra, ALEE és Mehringer Marci ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget.

A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Ferenczi Kamilla, Nagy Regina Martina, Mardoll és a The Harmonies. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace, számára pedig véget ért az X-Faktor.

Négy versenyző számára véget ért a 2021-es X-Faktor A videóból kiderül, hogy ki az a négy versenyző, aki a nézők szavazatai alapján nem folytathatja a versenyt.

Exkluzív klippremier az X-Faktorban: Miller Dávid - Szombat A 10. X-Faktor első Élő Show-jában került bemutatásra Miller Dávid vadonatúj dalának klipje. Nézd meg a műsorvezető Szombat című legfrissebb szerzeményéhez készült videót csak nálunk!

„Vannak nehéz pillanatok!” – A The Harmonies tagjai még szokják egymást Kamilla, Hanna és Kiara eredetileg egyénileg indultak az X-Faktorban, de az élet úgy hozta, hogy összefonódott a sorsuk. A lányok igaz barátokra találtak egymás személyében, de olykor vannak elakadások a közös munkában.

ByeAlex pozitívan csalódott a The Harmonies-ban A mentorok szerint hatalmas bulit csaptak a The Harmonies énekesei, ByeAlex szerint így kell megnyitni egy élő show-t. Ha kíváncsi vagy a többi mentor értékelésére is, nézd meg a videót!

Gáspár Lacinak nem mindig sikerül kordában tartania Mardollt Catherine Dedericknek két oldala van: egy cuki énje és az őrült Mardoll, aki sokszor képtelen kontrollálni magát. Mentora azonban mindent megtesz, hogy jó irányba terelgesse versenyzőjét.

Csobot Adél Mardollnak: „Magasra raktad a lécet!” ByeAlex szerint Gáspár Lacinak Mardoll az a versenyzője, akire folyamatosan számíthat majd az X-Faktorban.

Nagy Regina Martina összeroppant a nagyvárosi léttől Puskás Peti versenyzője az X-Faktornak köszönhetően került először nagyvárosba, a nyüzsgés azonban nagy nyomást gyakorolt rá, és nem tudott parancsolni az érzéseinek az egyik énekórán.

Csobot Adél Reginának: „Figyelj kislány, te színpadra születtél!” A mentorok szerint Puskás Peti versenyzője az X-Faktor egyik üde zenei színfoltja, aki egyediségével ismét mindenkit levett a lábáról.

Tóth Roland az X-Faktor okozta stressztől furcsa tüneteket kezdett produkálni ByeAlex versenyzője még keresi önmagát, a stressz azonban nincs rá jó hatással. Így próbálják megoldani a problémát mentorával!

Gáspár Laci Tóth Rolandnak: „Nem élvezted eléggé!” A mentorok szerint egyetlen tiszta hang sem volt ByeAlex mentoráltjának produkciójának elején.

Az ezerarcú Imi Plaza nemzetközi sikerre vágyik Imi Plaza sokszínűsége a mindennapokban is megmutatkozik. Tudtad, hogy könyvet is írt Gáspár Laci mentoráltja?

Puskás Peti szerint kevés az, amit Imi Plaza az Élő show-ban nyújtott Peti szerint a nemzetközi Modern Talking rajongók biztosan élvezték Imi Plaza produkcióját, azonban ő ezt egy megúszós dalnak tartotta, véleményét pedig Csobot Adél is osztotta.

Cuki gyerekkori felvétel került elő Mehringer Marciról ByeAlex mentoráltja már gyerekként arról álmodott, hogy egyszer híres zenész lesz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy régi videó a srácról.

Mehringer Marcit az évad nagy felfedezettjének tartják a mentorok A mentorok szerint Marci igazi pillanatot teremtett, produkciójával hat az emberekre és az évad egyik nagy esélyese. 

Kiderült, hogy mi a közös Csobot Adélban és a Beneath My Skinben A 2 éve alakult zenekar tagjai hamar megtalálták a közös hangot mentorukkal.

„Ez egy tévedés volt!” – Puskás Peti a Beneath My Skinnek A mentorok szerint nem választott jól dalt a zenekar, mert szerintük nagyon távol állt tőlük ez a világ.

Paulina és Gáspár Laci a Carpool Karaoke-ban? Így készült Paulina az X-Faktor első Élő show-jára mentorával, Gáspár Lacival!

ByeAlex Paulinának: „Ez egy gyenge dal volt” Bár ByeAlex szerint Paulina az évad egyik legtehetségesebb énekese, most mégsem nyerte el a tetszését a produkciója. Puskás Peti szerint a lány ráadásul éneklésben is lemaradt a többiektől.

Így készült a The Palace az Élő show-ra Csobot Adél még egy tükröt is beszerzett a zenekarnak, hogy előtte gyakorolhasson a The Palace énekese.

„Amennyire csalódtam a Beneath My Skinben, annyira kellemes csalódás a The Palace” Puskás Petinek nagyon bejött a zenekar produkciója, ByeAlex azonban rávilágított az énekes önbizalomhiányára. Gáspár Laci szerint viszont rengeteget fejlődött Matyi a Válogató óta.

Ferenczi Kamilla nyíltan vallott szerelmi csalódásáról Kamilla viharos kapcsolata beárnyékolta Mentorházas produkcióját is, azonban úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy elengedje volt barátját.

„Te vagy a legnagyobb!” – Ferenczi Kamillának a döntőben a helye a mentorok szerint A lány egy igazi győztes produkciót adott elő, amivel mind a négy mentort lenyűgözte. Így egyértelmű volt számukra, hogy Kamilla széket érdemel.

ALEE végre barátokra talált az X-Faktornak köszönhetően Alex nehezen enged közel magához embereket, de már most barátokra talált versenytársai és mentora személyében.

Nézeteltérés alakult ki a mentorok között ALEE produkciója után Csobot Adél szerint nem kérdés, hogy ALEE egy őstehetség, de a mentor szerint a srác Élő show-s produkciója olyan volt, mintha egy próba lett volna.

Tabatabai Nejad Flóra célja, hogy ne kislányként, hanem nőként álljon a színpadon Bár már gyermekként a színpadon állt, az áttörő sikert az X-Faktortól várja Flóra, aki mindent megtesz azért mentora segítségével, hogy felnőtt énekesnőként át tudja adni érzéseit.

Könnyeivel küszködött Tabatabai Nejad Flóra a mentorok értékelésekor ByeAlex számára nagy csalódás volt Flóra az Élő show-ban, Adél pedig az érzelmet hiányolta a lány produkciójából.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 10. évadának második élő showjával, ahol ismét izgalmak várnak a versenyzőkre. A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek és zenekarok, mert újabb székes feladat után, többen fognak búcsúzni a döntőtől. Az X-Stage is jön a második élő show alatt Lady Szomjassal az X-Faktor hivatalos közösségi oldalain (Instagram, Facebook, TikTok).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor, RTL Klub