Negyedéves lappá válik a MiPszi és elindul a magazin webshopja

Negyedéves lappá válik a MiPszi és elindul a magazin webshopja
Kéthaviból negyedéves lappá válik 2023-ban a Mindennapi Pszichológia Magazin (MiPszi) print verziója, az előfizetők azonban továbbra is a roppant kedvezményes 990 forintos áron juthatnak hozzá a prémium újsághoz. Jó hír a pszichológia komplex világában eligazodni kívánók számára, hogy elindult a MiPszi webshopja, ahol a korábbi lapszámok nagy része digitális formában is letölthetővé válik.

A MiPszi célja, hogy tapasztalt pszichológusok, pszichiáterek, kutatók, egyes területek avatott szakértőinek bevonásával, magas színvonalon, de közérthetően mutassa be az emberi elme és a pszichológia izgalmas területét. A prémium magazin nagy népszerűségnek örvend szakmai körökben és mindazon olvasók között, akik számára fontos az önfejlesztés, valamint magunk és mások működésének megismerése.

„Előfizetőink hűségét azzal szeretnénk meghálálni, hogy számukra továbbiakban is a megszokott, rendkívül kedvezményesnek számító 990 forintos áron kínáljuk az újságot. A jelenlegi előfizetések lejárati időszaka meghosszabbodik, így mindenki megkapja az előfizetett lapszámait” – mondta dr. Tárnok Zsanett főszerkesztő. „Örömteli változás, hogy a korábbi lapszámok nagy része immáron digitális formában is megvásárolható a webshopunkban, valamint print lapként is beszerezhető. Ezek a lapok nem avulnak el, a bennük lévő értékes tartalmak még sokáig szolgálhatják az egy-egy témakör iránt érdeklődőket, hiszen a lapok nagy része valamilyen központi tematika köré épül” – tette hozzá a MiPszi főszerkesztője.

Az átszervezést a nyomdai költségek és a papír árának drasztikus emelkedése indokolja, de közben a kiadó folyamatosan dolgozik az online struktúra fejlesztésén, a tervek szerint 2023 első negyedévében indul el a MiPszi megújult elektronikus verziója, ahol további extra tartalmakkal találkozhatnak az olvasók.

A webshop itt érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!