Napi gazdasági podcastot indított a Portfolio Csoport

Napi gazdasági podcastot indított a Portfolio Csoport
Úgy tűnik a Portfolio Csoport ráerősít a podcastok gyártására. Új stúdiójukban többfelé műsor készítését tervezik.

Bár a Portfolio Csoport nem először foglalkozik podcastok készítésével, most még inkább ráerősítenek erre a vonalra. A műsorok gyártásához létrehoztak egy új stúdiót Portfolio Podcast Lab néven, emellett egy új napi gazdasági-pénzügyi hírháttér-sorozat indulását is bejelentették pénteken.

Mint írják, a stúdió elsődleges célja, hogy a magyar piac elsőszámú tartalomgyártója legyen azokban a pénzügyi témakörökben, melyekben a médiacsoport hírportáljai évtizedek óta vezető szerepet töltenek be. Az új helyszínen fogják gyártani a Portfolio Heti és Extra Podcastjait, a Pénzcentrum műsorait, valamint az Agrárszektor és a HelloVidék audio-tartalmait, de a partneri együttműködések keretében készülő műsorokat is.

A napi megjelenésű podcast-tartalmak már márciusban startoltak. A Portfolio Checklist című műsorban minden hétköznap szakértők elemzik a gazdasági híreket és folyamatokat, melyek hatással vannak a pénzügyi és üzleti döntésekre.

A napi megjelenésű hírháttér-podcast újdonságnak számít a magyar piacon, gyártása komoly erőforrásokat és szakmai ismereteket igényel, de egyértelműen látszik, hogy valós igény mutatkozik a napi audio-tartalmak iránt. Célunk, hogy a Portfolio magas szakmai színvonalú tartalmai még több felületen elérhetőek legyenek, így szélesítve olvasóink, felhasználóink, tartalomfogyasztóink körét, és így kínálva új megjelenési lehetőségeket partnereink számára”- magyarázza Bán Zoltán, a Portfolio Csoport vezérigazgatója.

 

(Forrás: media1.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!