Nagyösszegű befektetést kapott a filmszakmában és médiában dolgozók platformja

Nagyösszegű befektetést kapott a filmszakmában és médiában dolgozók platformja
75 millió forintot fektet be a Globe Medical cégcsoport a filmszakmában és médiában dolgozók, valamint potenciális megrendelőiket összekötő online platformot fejlesztő magyar startupba, a ´Crew Call´-ba.

Befektetésben részesült a jelenleg béta verzióban működő crewcall.hu, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen, mindössze néhány kattintással megtalálhatják a megbízók a számukra legideálisabb filmszakmában, médiában dolgozó szakembert. Legyen szó hazánkban forgató amerikai stábról, magyar reklámfilmkészítőkről vagy épp egy televíziós produkcióról a platformon bárki megtalálhatja azt a szabad kapacitással rendelkező stábtagot, akire szüksége van. A crewcall.hu a potenciális munkaerő kiválasztásától a napi munkavégzéshez szükséges ügyviteli-adminisztrációs funkciók ellátásáig mindenben szeretne segítségére lenne a szakma képviselőinek. A 2020 óta - és jelenleg is - béta verzióban üzemelő platformon most is elérhetőek egyes funkciók, ám ezek további fejlesztésre, alakításra szorulnak. Mindez a befektetésnek köszönhetően meg is fog valósulni a közeljövőben.

„A befektetésnek köszönhetően tovább fejleszthetjük, tökéletesíthetjük a Crew Call már meglévő funkcióit, illetve olyan újabb funkciók bevezetését kezdhetjük meg, amelyek segítségükre lesznek a szakmában dolgozók napi, adminisztrációs munkamenetének megkönnyítésére is. A célunk az, hogy elérjük, hogy a filmszakmában-médiában dolgozók esetében a felhasználók elsődleges gondolata a crewcall.hu legyen, szeretnénk megerősíteni és kiterjeszteni a hazai piaci jelenlétünk. Az eddigi visszajelzések pozitívak, több nagy gyártócéggel és filmstúdióval is folyamatosan konzultálunk annak érdekében, hogy a szakma számára egy valóban hasznos, hiánypótló platformot hozzunk létre, amely nemcsak weben, de applikáció formájában is elérhető lesz majd" – mondta Palotás Gábor András a Crew Call alapítója, ügyvezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!