Nagyon lefogyott Rúzsa Magdi

Nagyon lefogyott Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi életében az anyaság áll az első helyen, azonban most egy új területen is kipróbálja magát.

Az énekesnő a KINCSEM divatcipőmárka nagykövete lett, és lehetősége nyílt arra, hogy a tervezésből is kivegye a részét. A Bors a sajtótájékoztatón beszélgetett Magdival.

– A cipők és a kalapok mindig a szenvedélyeim közé tartoztak, most pedig én is beleadhatom az ötleteimet, és a tervezőkkel közösen alkothatok. Ez igazán egy olyan dolog, ami régóta foglalkoztat. Annak idején a Kincsem című filmnek a főcímdalát én énekeltem, a lovaglás is régóta jelen van az életemben.

Ezek miatt pedig egy jelnek éreztem, amikor megkerestek a felkéréssel, és örömmel vállaltam a nagyköveti feladatokat. Hiszek a brandben, és már most látom, hogy ez nem csak egy tiszavirág életű dolognak ígérkezik, hanem szépen építhető, ami egy nap akár legendává válhat. Szeretek ilyen nagy volumenű dolgokba belenyúlni és energiát fektetni bele – mondta lapunknak az énekesnő, akinek régi álma valósulhat meg a közeljövőben.

– Még mielőtt a KINCSEM megérkezett volna az életembe, az ötleteimet gyakran lerajzoltam, és örülök, hogy végre az általam tervezett darabok „életre kelhetnek”. Hosszú évek óta tervezgetek magamnak a színpadra, bár ezt eddig még nem vertem nagy dobra. Így már a tervezésbe belekóstoltam, de egész más, ha egy komoly csapattal dolgozhatom együtt – fűzte hozzá.

Magdinak már gyermekkora óta az élete részévé váltak a lovak, de lovagolni jóval később tanult meg, aminek komoly oka volt. Ahogy nagyobbak lesznek a gyerekek és lehetőség lesz rá, szeretném velük is megszerettetni a lovaglást.

De nem leszek az a típusú anya, aki rájuk erőlteti, majd eldöntik, hogy akarják-e vagy sem. A lovaglás több szempontból jó dolog, a ló is sok mindenre tanít. Én azért kezdtem el – harminc éves már akkor elmúltam –, hogy a lelki egyensúlyomat rendbe tegyem – mesélte az énekesnő, aki feltűnően csinosan érkezett a rendezvényre, nyoma sincs a várandósságának.

– Nagyon lefogytam, rendkívül kevés időm marad az evésre. A gyermekeim még mindig anyatejjel táplálkoznak, mindent kiszívnak belőlem. De én örülök, hogy így van, mert nem mindenkinél alakul így, de én a szerencsésebbek közé tartozom – mondta érdeklődésünkre boldogan az énekesnő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Rúzsa Magdi