Nagyon keményen nekiestek Berki Mazsinak

Nagyon keményen nekiestek Berki Mazsinak
Berki Mazsira már sok mindent mondtak. De hogy csaló lenne? Nos, most ez is eljöt.

Berki Mazsiról köztudott: többek között abból él, hogy közösségi oldalain különféle termékeket reklámoz. Nemrégiben egy hajápoló-termékcsaláddal tette ezt - írja a BlikkRúzs.

„Valami olyasmivel jelentkezem, amit azt hiszem, már rengetegen vártatok. Most pedig végre itt van! Aki már régebb óta követ, az tudja, hogy a hajamat csak a … (itt jött a cég neve, amit mi nem írhatunk ki) termékeivel ápolom már több mint 1 éve. Annyira szeretem, hogy természetesen a nyaralásra is magammal vittem őket” – írta Mazsi. Miközben legutóbb egy másik cég hajápoló vitaminját népszerűsítette, amit állítólag másfél éve használ, és ennek köszönhetően növekedik és lesz egyre szebb a haja. A gond a történetben csak az, hogy Mazsi – saját maga által is bevallottan – műhajat hord, az eredeti haja jóval rövidebb. Márpedig, ha valaki műhajat hord, hogyan népszerűsíthet hajápoló termékeket? Követői ezt már nem nyelték le, és nem tartották magukban a véleményüket. „Az milyen gagyi cég lehet már, amelyik egy póthajat viselő személlyel reklámozza a dús hajat ígérő vitaminkészítményét?” – tette fel a kérdést valaki. „Póthaj nélkül pózolj”- így egy másik vélemény. És még sorjáztak a hasonló kommentek, de Berki Krisztián özvegye, mint korábban is mindig, úgy ezúttal sem zavartatta magát a negatív kritikáktól…

Mazsi az egyik fotóján éppen egy cipőt reklámozott az oldalán, azonban a követői másra figyeltek fel. Szerintük ugyanis Krisztián szelleme jelent meg.

„Bocsi, tudom, hogy itt a cipő a lényeg, de csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy melletted áll valaki... Nézzétek meg a képet!” – írta egy kommentelő. „Én is látom, még a feje is ott van, elsőre nekem is ez jött le" – erősítette meg egy másik. „Szerintem Berki látogatta meg, tuti, hogy visszajár!” – oldotta meg a rejtélyt egy harmadik hozzászóló.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi