Nagy dobásra készül a TV2

Nagy dobásra készül a TV2
Vadonatúj fikciós sorozattal jelentkezik a TV2 csatorna. A forgatások hamarosan kezdődnek, 2022-ben pedig már adásba is kerül a spanyol mintára készülő új műsor.

Magyar adaptációt készít a TV2 a Pepe Bárja (Pepe’s Bar) című sorozatból – tudta meg a sorozatwiki.hu.

A széria eredetileg El Chiringuito de Pepe címmel futott 2014 és 2016 között Spanyolországban.  Főszereplője, az étteremtulajdonos Pepe Leal, aki egy tengerparti éttermet üzemeltet, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ekkor érkezik meg Sergi, a sokszoros Michelin-csillagos séf, aki segít Pepenek az étterem felfuttatásában. A cselekményt bonyolítja, hogy Sergi valójában az étteremtulajdonos fia, erről azonban mélyen hallgat, mely a későbbiekben számos bonyodalomhoz vezet.

A SorozatWiki információi szerint a magyar verzióra vonatkozó tárgyalások már két évvel ezelőtt megkezdődtek, a munkálatok már körülbelül fél-egy éve tartanak, mostanra pedig már azt is tudjuk, hogy a TV2 csoport 2022-re időzíti a premiert.

A hírt a médiavállalat részéről részéről Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója is megerősítette:

„2019 év végén figyeltünk fel a Pepe’s Bar című sorozatra és a 2020-as Miami NATPE vásáron már előrehaladott tárgyalásokat folytattunk. Az elmúlt másfél évben a magyar adaptáció megvalósítása zajlott és annyit még elmondhatunk, hogy a TV2 fikciós sorozatgyártásnak fontos mérföldköve lesz” – nyilatkozta Fischer a SorozatWikinek.

A sorozatot az IKO Műsorgyártó készíti.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, sorozat