Nagy Zsolt asztalcsapkodásától volt hangos A Konyhafőnök VIP stúdiója

Nagy Zsolt asztalcsapkodásától volt hangos A Konyhafőnök VIP stúdiója
Szerdán is kihívásokkal teli nap várt a hírességekre, hiszen a mai kiképzők, Oroszlán Szonja és Risztov Éva mindketten izgalmas és egyben sokkoló alapanyagokat hoztak nekik.

 

Ismét különleges alapanyagokkal kellett dolgozniuk a versenyzőknek, mert a meghívott vendégek újra szokatlan alapanyagokkal tértek vissza a konyhába. Oroszlán Szonja azt a feladatot adta a versenyzőknek, hogy heréből, málnával kombinálva alkossanak különleges fogásokat. Ez sokaknak feladta a leckét, Elek Peti például tanácstalanul állt a feladat előtt. Szonja próbált neki tippeket adni, azonban a humorista nem egészen értett minden kifejezést, amit a színésznő használt.

A feladattal Nagy Zsoltnak is meggyűlt a baja, ugyanis málnát szeretett volna kirántani az ételéhez. A színész többször is nekifutott, azonban miután nem járt sikerrel, felment benne a pumpa.

Az akadályokat többen is sikeresen vették: Dobos Evelin például olyan jól teljesített, hogy Rácz Jenő már a kötényszerző nap előtt belengette, hogy nagy eséllyel pályázik egy helyre a csapatában:

Evelin a dicséreten kívül egy előnyt is bezsebelhetett, így a második feladat vendége, Risztov Éva segített neki 10 percen keresztül a főzés elején. A Keresztanyu sztárja nagyon hálás volt Éva munkájáért, mert nemcsak a köreteket készítette elő, hanem érzelmileg is segített Evelinnek megbirkózni az előtte álló feladattal.

Az előny mellett Evelin egy hátráltatást is kioszthatott és úgy döntött, hogy Hagyma dolgát nehezíti meg: Fördős Zé hátrakötözte Hagyma egyik kezét a tollazás idejére, ami váratlan nehézséget jelentett a hírességnek.

A feladatot Elek Peti nem úszta meg sérülés nélkül, már a szárnyas feldolgozásánál olyan sebet ejtett a kezén, ami az egész főzésére kihatott. Risztov Éva vette védelmébe a humoristát, aki maga is átélt már hasonló helyzetet A Konyhafőnök VIP stúdiójában.

A kötényszerzés előtti utolsó napon a zsűri értékelése alapján Elek Peti teljesített a leggyengébben, így neki kellett elhagynia A Konyhafőnök VIP stúdióját.

Adásrészletek: Elek Peti herekrém konzíliumot tartott a konyhában  A humorista Oroszlán Szonja javaslatára nekilátott egy krém elkészítésének, de tanácstalan volt az állagával kapcsolatban, így kikérte versenytársai véleményét is. Hogy Peti hogyan vette az akadályt, kiderül a videóból.

„Eléggé lobbanékony természetű ember vagyok” – Nagy Zsolt káromkodva csapott az asztalra

„Nem így szeretnék viselkedni” – A színész őszintén mesélt arról, hogy bizonyos helyzetekben elveszíti az önuralmát, ami számára is kellemetlen. Ha kíváncsi vagy, hogy Zsoltot mi borította ki ennyire, nézd meg a videót.

„Megfognám a kezedet, és vinnélek a versenybe magammal” – Rácz Jenőt lenyűgözte az egyik versenyző

Bár még nem jött el a kötényosztás ideje, a zsűritagok már most érzik, hogy kik azok a hírességek, akiknek helyük van a versenyben. Rácz Jenő nem rejtette véka alá érzéseit, és elmondta az egyik hírességnek, hogy milyen jövőt szánna neki.

Fördős Zé kikötözős játékot játszott Hagymával

Dobos Evelin Hagymának adta a hátráltatást, így Zé kezelésbe vette a versenyzőt, hiszen neki kellett fél kézzel letollazni a feladathoz szükséges pulykát. Hogy hogyan kötött ki Hagyma kezében egy bárd és egy fűrész is, kiderül a videóból.

„A lelki támaszom is volt” – Dobos Evelin hatalmas segítséget kapott

Evelin előnye Risztov Éva volt, aki 10 percen keresztül segített neki a főzés elején. Azonban Éva nem csak a köretek előkészítésével segített Evelinnek.

„Ha a csuklómat nyestem volna le tőből, akkor is végig főzöm a 60 percet” – Elek Peti durva sérülést szerzett

Peti tanácstalan volt a főzés elején, később viszont már nemcsak az ötletek hiányától szenvedett, egy sérülés is megnehezítette a dolgát. Risztov Éva próbálta megvédeni a humoristát, hiszen ő már volt hasonló szituációban.

„Ha orrba vágnál, iszonyatosan sokan örülnének” – Fördős Zé megdöbbentő kijelentést tett

Zének túl magas labda volt Nagy Zsolt vallomása, így rákontrázott, és beismerte, hogy személye bizonyára sokaknak szúrja a szemét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök