Nádai Anikó bepillantást engedett a készülő babaszobába

Nádai Anikó bepillantást engedett a készülő babaszobába
A műsorvezető és párja, Hajmásy Péter nagyon izgatottan várják első közös gyermeküket.

A kicsi érkezéséig pedig már nincs sok hátra, ezért érthető, hogy gőzerővel igyekeznek minden kisebb és nagyobb dolgot beszerezni, valamint a gyerekszobával is haladni - vette észre a joy.hu. Természetesen semmi okuk a kapkodásra, mindössze nem akarják az utolsó pillanatra hagyni a tapéta, a kiegészítők és a bútorok kiválasztását, hogy kisfiuk tökéletes környezetben kezdhesse meg földi életét.

Nádai Anikó – bár nem folyamatosan – rajongói számára azért enged némi betekintést a magánéletébe, így azt is szerette volna megmutatni, hogyan fog festeni születendő kisfia gyerekszobája, amely a kép alapján igazán ízléses lesz. A tipikus babakék falak helyett inkább szürkéses kék árnyalatra festették ki a szobát és egy ennivaló tapétát is sikerült találniuk, amellyel minden bizonnyal az állatok iránti szeretetet is sikeresen fogják erősíteni benne.

Nádai Anikónak egyébként már van egy 6 éves kisfia előző kapcsolatából, aki valószínű nagy segítségére van édesanyjának és Péternek, akik a Hajmásy Péter Pál nevet adják majd közös gyermeküknek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!