NFT majom képet vett Eminem

NFT majom képet vett Eminem
A legendás detroiti rapper, Eminem belépett a Bored Ape Yacht Club (BAYC) közösségbe. Csütörtök este 123,45 ETH-ért (körülbelül 452 000 dollár) vásárolt egy Ethereum-alapú NFT képet, ami egy majmot ábrázol.

Eminem minden idők egyik legjelentősebb hip-hop előadója, aki több mint 220 millió lemezt adott el világszerte. Ő az egyetlen rapper, aki valaha is elnyerte a legjobb eredeti dalért járó Oscar-díjat és Golden Globe-díjat, amelyet a “8 Mile” című filmben a “Lose Yourself” című dalért kapott. Emellett számos American Music Awardot és 15 Grammy-díjat nyert el - írja a bitcoinbazis.hu.

A BAYC tagja, GeeGazza adta el a szőke majmot ábrázoló NFT képet Eminemnek. Eminem még nem kommentálta nyilvánosan az adásvételt. GeeGazza valójában már hónapok óta remélte, hogy eladhatja ezt a majmot Eminemnek. Még novemberben azt mondta: “Még mindig úgy gondolom, hogy Eminemnek az a sorsa, hogy egy nap megvegye az én Bored Ape NFT-met“.

A Six digitális ügynökség vállalta magára a BAYC NFT eladását Eminemnek. A Twitteren azt írták, hogy az alkotókra összpontosító ügynökségük segített megszerezni a majmot, amelyet ők “EminApe”-nek hívnak. (Az NFT majom valóban hasonlít a rapperre.) Az ügynökség korábban a Wu-Tang Clan együttessel és olyan elektronikus művészekkel, mint Tycho és Galantis is dolgozott együtt más projekteken.

 

Eminem kalapban úgy néz ki mint az unatkozó majom

 

Eminem az új EminApe NFT-vel hivatalosan is csatlakozott a volumen alapján az OpenSea második legnagyobb NFT-projektjéhez. A BAYC eddig 11.705,97 ETH (43 millió dollár) értékben kereskedett ezekkel az NFT gyűjteményekkel. Eminem így tagja lett annak az illusztris társaságnak, akik már korábban csatlakoztak az NFT gyűjtők közé, köztük van az NBA sztár Stephen Curry és a talk show műsorvezető Jimmy Fallon is.

 

A BAYC nemrég megelőzte a CryptoPunksot az OpenSea teljes rangsorában, ami hatalmas eredmény egy olyan projekt esetében, amely csak 2021 áprilisában indult.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: NFT, Eminem