Mutatjuk Majkáék esküvői fotóit, melyeken a vendégekkel szerepelnek

Mutatjuk Majkáék esküvői fotóit, melyeken a vendégekkel szerepelnek
160 fős, háromnapos lakodalmat tartott Majka és Majoros Hajnalka. Az eseményre a hazai celebvilág legismertebb arcai is meghívást kaptak. Majka most közös fotókat is posztolt velük.

Több mint tíz éve alkot egy párt Majka és Majoros Hajnalka, akik tavaly augusztusban örök hűséget fogadtak egymásnak. A házassággal kapcsolatos terveiket a Story magazinnal osztották meg, melyből kiderült, hogy háromnapos lakodalommal ünnepelték fogadalmukat – írja a 24.hu.

A szekszárdi ceremóniára és mulatságra 160 főt hívtak meg, köztük számos hazai hírességet is. Ott volt Till Attila, Ördög Nóra, Curtis, de feltűnt Holdampf Lilla és Király Viktor is. Majka Facebookon tette közzé a vendégekkel készült közös fotókat.

Korábban az újdonsült feleség, Majoros Hajnalka is osztott meg részleteket esküvőjükről a közösségi oldalon, miután a Tények Plusz egyik anyagában azt állították, hogy az ifjú pár összeveszett az esküvőn, mivel Majkának már nem volt kedve fotózkodni a harmadik napon. Hajni Facebookon reagált:

Ahogy így idilli állapotomban, átszellemülten görgetem a képeket, és azon gondolkodom, hogy mi legyen a mai esküvős poszt, a háttérben alapzajként szól a tévé, benne a TV2, Tényeknek csúfolt műsorával. Tények, hm. Olyan hitelesnek hangzik, sejtetve, hogy ami itt elhangzik, azt komoly kutatómunka előzi meg, a szerkesztők és a műsoron lázasan dolgozók képe jelenik meg, ahogy kamerával, mikrofonnal, jegyzetfüzetekkel szelik át az országot, hogy a „tények” eredetét felkutassák. Mivel szelektív a hallásom (mint a gyerekeimnek, amikor szólítom őket…), hirtelen abbahagyom a görgetést és meghallom, hogy »Hajni és Majka összeveszett az esküvőn«. Először köpnyi-nyelni nem tudtam, de reméltem, hogy valami figyelemfelkeltő cím és valami poénnal lezárják, de nem ez történt. A Tények műsorvezetője beolvassa, hogy Hajni és Peti azért veszett össze, mert a fotózást a végére hagytuk és Peti ezt már nem bírta idegekkel. Atyaúristen. Ezt mégis honnan %!+”:_*>!?-ból veszik? Leírom, hogy mi a valóság, mert bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!