Mucsi Zoltánt hazugságvizsgálóra kötötték

Mucsi Zoltánt hazugságvizsgálóra kötötték
A 20 perc őszintén sorozat új évadának második adásában Mucsi Zoltán hazugságvizsgálatán kiderült, volt idő, amikor szórta a pénzt. Az egyik legnépszerűbb magyar színész a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös műsorában arról is beszélt, Kapaként zavarja-e, hogy Pepét kell játszania a Tv2 új sorozatában.

Mucsi Zoltán tűzbe tenné a kezét Scherer Péterért - legalábbis ezt állította hazugságvizsgálóra kötve a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös műsorának legújabb epizódjában. "Bár jó lenne, ha én állíthatnám be a hőmérsékletét" - tette hozzá.

Az viszont egyáltalán nem zavarja, hogy a Tv2 új sorozatában épp egy Pepe nevű karaktert kell alakítania. "Úgy volt, hogy Kapa lesz a nevem, csak azt mondták, hogy ezzel a névvel ez nem fog menni. És inkább legyen Pepe. Kapát nem lehet eladni" - magyarázta Mucsi a Femcafe főszerkesztőjének, a műsort vezető Kraszkó Zitának. Igaz, a hazugságvizsgálat során azt is állította, bármiből viccet lehet csinálni.

Mucsi Zoltán igennel válaszolt arra a kérdésre, volt-e olyan időszak, amikor két kézzel szórta a pénzt: "Amikor a színházhoz kerültem, előtte dolgoztam a vasútnál, de közvetlen előtte a postánál voltam írnok-kézbesítő. Az 4 órás munka, és kerestem 2800 forintot. Hogyha még helyettesítettem néha, akkor összejött 3000-3200. És a színházhoz felvettek 2100 forintért. És akkor úgy gondoltam, hogy ez olyan kevés, hogy mindegy, hogy van vagy nincs. Előfordult, hogy az nagyon gyorsan elment" - mesélte.

Hogy szívesebben játszik-e komplex figurákat, jobb színésznek tartja-e magát Scherer Péternél, és milyen hamis válasszal tesztelte le a hazugságvizsgáló gépet, az kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből.

A vágatlan podcast adásban pedig Mucsi Zoltán azt is elmeséli, honnan mintázta Kapa karakterét, és mi köze van ehhez Bárka Színház legendás Szentivánéji álom előadásának.

A műsor aktuális része itt tekinthető meg, a podcast adás Spotifyon itt, Soundcloudon pedig itt hallható.

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók Hőse. FoxPost: Környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneers támogatásával készül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!