Mostantól nem kerülnek fel olyan gyorsan a Warner mozik az HBO Maxra

Mostantól nem kerülnek fel olyan gyorsan a Warner mozik az HBO Maxra
A Warner Bros. Discovery. úgy döntött, hogy szakít a hagyományokkal és nem úgy tölti fel a mozikat a streamingre, mint eddig megszokhattuk.

Az utóbbi hetekben egyre többet lehet hallani arról, hogy a Warner Bros. Discovery szép lassan átalakítja a streaminget, sőt alapvető stratégiai változások zajlanak - írja a leet.hu. Többek között elkaszálták a saját gyártású produkciókat, sőt több sorozatot is offoltak, többek között a Batgirlt. Arról nem is beszélve, hogy egy új, egyesült platform jön létre, az HBO Max helyett. Ennek ellenére a mozifilmekkel jól jártak az HBO Max előfizetők, mert a filmek 45 nap után szépen nézhetők voltak otthon is. Nos, a cég most szakít a szokásos 45 napos feltöltési idővel.

Eddig úgy nézett ki a dolog, hogy a moziba került Warner filmek 45 napig mentek a moziban, aztán szépen feltöltötték őket valamelyik streaming szolgáltatásra. Így igen hamar nézhettük meg otthon a Dűnét, a Legendás Állatokat stb. Most ezt azonnali hatállyal megszűntették, vagyis mostantól minden mozifilm esetében külön határozzák meg, hogy az mikor kerülhet fel az otthoni szolgáltatásba – írja a Decider.

A Warner Bros. Discovery vezetősége szerint gazdasági szempontból a korábbi rendszert már nem tudják fenntartani. Pont a jövő héten lett volna esedékes az Elvis film bemutatása az HBO Maxon, ami ennek értelmében el is marad. Persze a film elérhető lesz valamikor, de egyelőre nem mondták meg, mikor. Így jártunk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: HBO MAX, WarnerMedia