Mostantól egyből mehet a Reels a Facebookra is

Mostantól egyből mehet a Reels a Facebookra is
Úgy tűnik, hogy az Instagram egy újabb cross-post funkciót hoz a Facebookra, ami ezúttal a Reels formájában érkezik.

Mostantól minden alkalommal, amikor a felhasználók közzétesznek egy Reels-bejegyzést az Instagramon, lehetőséget kapnak arra, hogy az a Facebookon is kimenjen, így ha mindkét platformon különösen aktív valaki, ez a funkció nagyban megkönnyíti az életét, különösen a közösségi média menedzsereknek - írja a Marketingmorzsák.

Azok számára, akik nem ismerik, a Reels az Instagram válasza a TikTokra. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hang- és képi effektusokkal rendelkező videókat készítsenek, dalokat csatoljanak és így tovább. Lényegében többé-kevésbé ugyanaz, mint a TikTok, kivéve, hogy a Meta tulajdona.

Amellett, hogy támogatja a Reels-bejegyzések Instagramról a Facebookra való keresztküldését, a Meta az „Add Yours” matrica támogatását is hozzáadja a Facebook Reelsekhez. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helyszínen gyorsan készítsenek egy Reelset egy meglévő Reels alapján. Korábban csak az Instagramon volt elérhető, de ez a frissítés a Facebookon is elérhetővé teszi.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Facebook, Reels