Mondhatnánk, hogy új év, új élet, de a ValóVilág erre rácáfol

Mondhatnánk, hogy új év, új élet, de a ValóVilág erre rácáfol
Épp elindult 2023 és nem győzzük kapkodni a fejünket, lezajlott a 3. Párbaj, majd rögvest Piros lett a Kiválasztott, aki úgy döntött, nem használja fel a védettségét biztosító piros kendőt. Bibi kiesése után válaszolt a követők által feltett kérdésekre, amiből sokminden kiderül, távozása után is folytatódnak az események a villában, a www.rtlplusz.hu oldalon élőben élvezhető a ValóVilág stream-en.

„Vicces is tudok lenni és nem csak bunkó” – VV Bibi őszintén válaszolt a nézők kérdéseire

VV Bibi bevallotta, hogy számított rá, hogy VV Ákossal való konfliktusa olyan mély nyomot hagyott az emberekben, hogy nem szívesen látnák tovább a villában, azonban úgy érzi, hogy tanult a hibáiból. A nézők kérdéseire válaszolva arra is kitért, hogy hogyan tervezi felvenni a kapcsolatot VV Laminnal, akivel elkezdett alakulni köztük valami a villában.

„Most végleg egyedül maradtam” – VV Kriszti teljesen összetört VV Bibi távozása után

VV Krisztit viselte meg, de a villalakóknak nem sok idejük maradt szomorkodni, mert a Kiválasztás után egyből beindult a találgatás, hogy ezúttal VV Piros kit fog kivinni párbajozni.

VV Reni és VV Sajti óriási flörttel nyitották az új évet

VV Sajti természetesen nem adta be a derekát VV Reni csábításának, mivel megfogadta, hogy hű marad a párjához. VV Lissza érezte, hogy Sajti nem mondott igazat neki a kapcsolatát illetően, ezért kérdőre vonta.

VV Pirosnak választania kellett a piros és a zöld kendő között

A Kiválasztás során VV Piros kapta a legtöbb jelet, azonban lehetősége volt felhasználni a piros kendőt, ami megmentheti a párbajtól. Hogy a zöld vagy a piros kendő kerül a lány karjára, kiderül a videóból.

„Szimplán elvesztettem a kontrollt” – VV Kriszti bocsánatot kért VV Bibitől

VV Kriszti szerette volna rendezni VV Bibivel a köztük lévő nézeteltérést, így erőt vett magán és beszélgetést kezdeményezett a lánnyal. Eközben VV Piros és VV Márió bizalmasan sutyorogtak a nappali padlóján.

VV Barna beszólt VV Máriónak a lábszaga miatt, VV Lisszát pedig a konyhába küldte

A villalakók újévi kívánság gyanánt olyan tanácsokat osztottak meg egymással, amik segíthetik az együttélést. VV Barna nagyon komolyan vette a feladatot, így minden villalakóhoz intézett egy-két őszinte gondolatot.

Drámai fordulatokkal érkezett meg A kérdések szenvedélyének befejező része

Mérgezés, gyilkosság, és egy házassági ajánlat is helyet kapott a ValóVilág 11. évadának szappanoperájának, A kérdések szenvedélyének befejező epizódjában. Vajon minden jó, ha jó a vége, vagy a happy end csak egy álom marad?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ