Molnár Gusztáv: Most én vagyok az ország alkoholistája

Molnár Gusztáv: Most én vagyok az ország alkoholistája
Azt mondja, amikor aktívan dolgozott, nem volt problémája az itallal.

Molnár Gusztáv hétfő délután a Tényeknek adott interjút, melyben elmondta, egyedül maradt, senki sincs már mellette, hogy támogassa az alkoholizmus elleni harcban - írja a 24.hu. Saját bevallása szerint eddig a pontig másokat hibáztatott, de rájött, hogy sokaktól kell bocsánatot kérnie. A színész korábban periodikusan ivott, a karantén alatti bezártság alatt viszont a bódult állapot feledtette csak vele a depressziót, így merült el egyre mélyebben a függőségében. Miután tavaly augusztusban gyermekbántalmazással vádolták meg, minden színház és csatorna menesztette.

Amikor aktívan dolgoztam, sosem volt probléma ezzel az alkohol dologgal. Eleve van bennem amiatt egy szégyenérzet, hogy most én vagyok az ország alkoholistája – mondta.

A színész néhány hete saját felelősségére távozott idő előtt az elvonóról, ami miatt a felesége, Molnár-Fazekas Vivien szakított vele. Ultimátumot adott ugyanis a férjének, miszerint amennyiben nem csinálja végig a rehabilitációt, vége a házasságuknak.

Végtelenül hiányzik a feleségem. Azért nekem ő egy nagyon erőteljes támaszom volt. Most így nélküle nagyon nehéz. Nem vettem le a gyűrűt sem még – érzékenyült el a riport ezen pontján a színész.

Molnár tudja, hogy sok csalódást okozott a feleségének, aki elmondása szerint a végsőkig elment érte, ő viszont ezt akkor nem becsülte meg. A Tények mai adásából az is kiderült, hogy a színész a pszichiátrián töltötte a múlt hétvégét, ugyanis delíriumközeli állapotba került. Bár a riport végén elhangzott, hogy Molnár hétfő délután a forgatás után azonnali hatállyal és önként tért vissza az elvonóra, a Blikk mai cikkében azt lehetett olvasni, hogy először a pszichiátria zárt osztályára tervez bevonulni a színész. A lapnak egyébként azt is elmondta, hogy 30 kilót fogyott az utóbbi időszakban, az elvonási tünetek miatt ugyanis enni sem tud.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!