Mobil, Social Media, Video

Mobil, Social Media, Video
A digitális költések első három helyezését elhozó kategóriában is elég nagy a szórás. Nagyot nőtt a mobil és a közösségi média.

Az eMarketer 2013 tavaszi adatai szerint leginkább mobil hirdetési költéseik növelését tervezik a cégek. A megkérdezett cégek 65 százaléka nyilatkozott úgy, hogy ezen a területek szeretne erősíteni. A mobilos trend ennek ellenére nem rendelkezik a mai napig széles eszkoztárral.

A Social média feltörekvő szakasza úgy tűnik, hogy még mindig tart, láthatóan a növekedés hajtóereje meg mindig a Facebook. A cégek egyértelműen itt látják a célközönségüket elérhetőnek.

A videós hirdetések egyfajta nyomás eredményei, mivel a YouTube évek óta keresgéli a mindenki számára elfogadható megoldásokat.

A számok magukért beszélnek a display hirdetések iránti kereslet területen. Az egyre növekvő számú digitális tartalom nagyon szétszórja a megszokott online hirdetési piacot. Hatékonysági is megkérdőjelezhető, nem veletlen, hogya reklám költések területén is mindenki keresi az új lehetőségeket.

Tovabbi érdekes részletek az eMarketer.com oldalon érhetők el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!