Mindenről beszélnek, amiről Te is – érkezik a NőComment!

Mindenről beszélnek, amiről Te is – érkezik a NőComment!
Megbeszélnek, kibeszélnek, átbeszélnek mindent és mindenkit – november 14-től az RTL II-n folytatódik a NőComment! A talkshow házigazdája Liptai Claudia lesz.

A vasárnap esténként jelentkező NőComment! vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti.

A műsorvezető Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője lesz Hajós András, hozzájuk adásonként 4-4 közismert és a saját területén sikeres nő csatlakozik majd. Így, ahogyan már megszokhattuk: Hadas Krisztina újságíró, Pálmai Anna színésznő, Osvárt Andrea színésznő, producer, Balázs Andrea színésznő, Balázsovits Edit színésznő. Több adásban látható lesz Tapasztó Orsolya, kémikus, az MTA tagja, influencer, Árvai Anita gasztroblogger, étteremtulajdonos, Pirner Alma holisztikus egészség coach, Király Linda énekesnő. A NőComment! csapatát erősíti majd Szily Nóra újságíró, pszichológus, Wolf Kati énekesnő, Janza Kata színésznő, Gryllus Dorka színésznő és Tornóczky Anita, kutya viselkedésterapeuta is.

A hangulatért a NőComment! band is felel és természetesen egyik adásból sem hiányzik majd a meglepetés férfi vendég sem!

A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

NőComment! – november 14-től minden vasárnap 22:15-től az RTL II műsorán!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!