Mindenkit megdöbbentett, hogy Kabát Peti is a Holtak Szigetére került!

Mindenkit megdöbbentett, hogy Kabát Peti is a Holtak Szigetére került!
Alig egy nap leforgása alatt Kabát Peti is követte Bálintot a Holtak Szigetére, mivel a Guazabara Törzs hirtelen halál játékában ő bizonyult a leggyengébbnek.

Míg a Guazabarában fogynak a celeb férfiak, addig egyre erősebb játékosok érkeznek a Holtak szigetére, aminek egyáltalán nem örülnek az ott lakók. A hétfői adás előzetese: "Peti nagyon le van gyengülve!” (10.04.) Hétfőn a Holtak szigetén újabb párbajon csapnak össze a játékosok, akik közül egy végleg elbúcsúzik a Survivortől!

Bálint kiszavazása után robbant a bomba a Guazabara törzsben. Míg Zsófi úgy érezte, hogy elárulták a társai, Máté kendőzetlenül mondta el véleményét a lányról.

Így fogadták Bálintot a Holtak Szigetén! Újabb celeb játékos csatlakozott a holtakhoz. Bálint az érkezését követően elvonult Danival, hogy tisztázzák a nézeteltérésüket.

Zsófi új szövetséges után nézett Sabira háta mögött A lány már nem biztos abban, hogy bízhat Sabirában, ezért elkezdett nyitni az egyik celeb játékos felé.

Váratlan fordulat: Kabát Peti kiesett a játékból! A Törzsi Tanács másnapján a Guazabara törzs tagjainak egy puzzle-t kellett kirakniuk. Aki a legrosszabbul teljesített, a Holtak Szigetére került!

Újjáalakultak a szövetségek a Guazabara törzsben! Ismét két csapatra szakadt a törzs! Mutatjuk, hogy ki kivel van jelen állás szerint!

Kabát sírva érkezett a Holtak Szigetére! Peti sokkos állapotban csatlakozott a holtakhoz, akiket ledöbbentett a celeb játékos kiesése.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub