Minden idők legdrágább Instagram-posztjai

Minden idők legdrágább Instagram-posztjai
A legnagyobb Instagram influenszerek, köztük A-listás sportolók és előadóművészek dollármilliókat kapnak egyetlen posztért a platformon. Melyik híresség kéri a legtöbbet?

Amikor az Instagram 2010-ben elindult, a felhasználók arra használtak, hogy fotókat posztoljanak mindenféléről, elsősorban a családjuknak és a barátaiknak. Az elmúlt évtizedben több mint 2 milliárd aktív felhasználója lett a platformnak, napi 500 millió látogatóval.

A marketing is egyre hangsúlyosabb lett, a jelentős követőbázissal rendelkező hírességek és influenszerek egy-egy reklámposztért egy vagyont is elkérhetnek. A The Richest összegyűjtötte, melyik híresség kéri a legtöbbet.

5. Kim Kardashian

A 341 millió Instagram követővel rendelkező Kim Kardashian 1,41 millió dollárt kér egy posztért. Ő az egyik legbefolyásosabb figura a közösségi médiaplatformon, saját márkáját, a Skimset sokat népszerűsíti, de az olyan nagy nevek is reklámoznak vele, mint a Balenciaga, vagy a Skechers. Emellett testvérei termékeiről és üzleti vállalkozásairól is sokat posztol.

4. Dwayne Johnson

2020-ban Dwayne Johnson lett a legjobban fizetett híresség az Instagramon. Gyakran reklámoz különböző termékeket és szolgáltatásokat 359 millió követőjének. A színész több mint 1,015 millió dollárt kér az egyes posztokért. Kiterjedt üzleti birodalmához tartozik többek között a ZOA Energy, a Teramana Tequila, a Salt & Straw és még sok más is. Egy nemrégiben készült tanulmány egyébként azt is megállapította, hogy Dwayne Johnson a Z generáció legkedveltebb színésze.

A TOP3 híresség ide kattintva olvasható el.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!