Minden, amit a CES-ről tudni akartál

Minden, amit a CES-ről tudni akartál
Elképesztő számban özönlenek az anyagok az év egyik legnagyobb technológiai eseményének újdonságairól. Itt az összes hír egy csokorban a Flipboardon.

Képtelenség versenyezni egy olyan magazinnal, amiben minden benne van. A Flipboard "különszámot" szentelt a most zajló Consumer Electronic Show híreinek. Az összeállításban minden fontosabb hírforrás cikkeibe belekukkanthatunk, képeket, videókat böngészhetünk.

A CES Flipboardban jelenleg 329 cikk található és a héten továbbiakkal bővül majd, de már most is hatalmas sikert aratott a felhasználók között, akik eddig majdnam ötszázezren voltak kíváncsiak rá. Az olvasók átlagban 10 oldalt néztek meg a hatalmas válogatásból, így mintegy 5 milliónyi oldallal ez most a világ legnézettebb magazinja.

A legfontosabb híreket percről percre követő alkalmazás minden eddiginél közelebb hozza a kiállítás valódi élményét, az olvasó szinte Las Vegasban érzi magát, a nyüzsgő forgatag kellős közepén.

A látványos összeállítás desktopon, tableten és mobilon is egyformán élvezhető, mivel a Flipboard egy applikációból indult világhódító útjára talán a tabletes verzió nyúltja az igazi lényegét. Magammal vinni a CES összes hírét egyetlen alkalmazásban érdekes kaland.

Kattints a képre...

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!