Milliós főnyereménnyel távozott a Tippelj és vidd el! játékosa!

Milliós főnyereménnyel távozott a Tippelj és vidd el! játékosa!
Fürdőkádba ugró nyertes, önkívületi állapotba kerülő játékos és nyereményfoglaló baráti társaság a Tippelj és vidd el! negyedik adásában.

Mónika nem bírt magával, és ruhástul belevetette magát a fürdőkádba A 37 éves Mónika egy hidromasszázs kádért, egy e-book olvasóért és egy szódagépért szállt versenybe a Titkos X játékban. Az egyedülálló édesanyát annyira lázba hozta a sarokkád, hogy amint lehetősége adódott rá, azonnal elmerült a képzeletbeli habok között. A videóból kiderül, hogy sikerült-e megnyernie.

Zsuzsi mama önkívületi állapotba került a Tippelj és vidd el! forgatásán „Nehogy itt megálljon a szíved!” – mondta Istenes Bence Zsuzsannának, azaz Zsuzsi mamának, aki teljesen felpörgött, hogy részt vehet a Cserebere játékban. A biztonsági őrként dolgozó játékosnak 30 másodperc állt rendelkezésére, hogy kipótolja a feltüntetett termékek áraiból hiányzó számokat. Zsuzsi mama végül három nyereménnyel lett gazdagabb, amitől teljes eksztázisba került.

Dávid felesége egy kávéfőző gépről álmodott, de a srác csak egy kotyogóst nyert neki Dávid lelkére kötötte az otthonról szurkoló felesége, hogy egy kávéfőzőt vigyen haza a Tippelj és vidd el! forgatásáról. A srác még a játékba kerülés előtt teljesítette párja kérését, bár nem pont úgy, ahogy az eredeti elképzelés szólt.

Elhajtott a stúdióból a kétkerekű nyereménnyel a Tippelj és vidd el! játékosa Dávid a Tripla X nevű játék végén felpattant a több mint háromszázezer forintot érő elektromos kerékpárra, és kitekert a stúdióból. A videóból kiderül, hogy a kétkerekű járgányt tényleg megnyerte a helyes tippekkel, vagy annyira szerette volna, hogy mindenáron megszerezte Istenes Bencétől.

Dávid azonnal birtokba vette a több mint egymilliós főnyereményt a barátaival A Tippelj és vidd el! csütörtöki adásában Dávid került a fináléba, a férfi egy lebegő szigetért, egy digitális fényképezőgépért és egy hűtőszekrényért szállt versenybe. A főnyeremény megszerzéséhez mindössze 350 ezer forintot tévedhetett a három termék árának megtippelésekor. Íme a végeredmény!

Előzetes: Új műsorvezetőt kap a Tippelj és vidd el!, az ország vadonatúj game show-ja? Úgy tűnik, hogy Istenes Bence munkája veszélybe kerül, ugyanis az egyik játékos a műsorvezetői posztra pályázik. További részletek a Tippelj és vidd el! péntek esti részében 20 órától az RTL-en.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!