Miért futnak zátonyra Szabó Zsófi kapcsolata?

Miért futnak zátonyra Szabó Zsófi kapcsolata?
A műsorvezető szerelmi életét az elmúlt tizenhárom évben nyomon követhették a rajongók, de Szabó Zsófi egyik kapcsolata sem bizonyult tartósnak.

Derült égből villámcsapásként érte a nagyközönséget a hír, miszerint alig három hónappal az eljegyzés után szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. A két fiatal tavaly nyáron találkozott először a Reggeli című műsorban, ahol Szabó Zsófi műsorvezetőként beszélgetett Tusuppal. A kémia már az első perctől fogva működött közöttük, és miután az úszóedző szakított volt barátnőjével, Courtney-val, Zsófi és Shane egymásra találtak.

A kapcsolatuk rohamtempóban fejlődött, már a karácsonyt is együtt töltötték, idén február 22-én pedig Tusup Monacóban megkérte Zsófi kezét. Bár a lánykérés láttán a rajongók közül sokan felhördültek, mert korainak tartották az eljegyzést, Zsófi még néhány hete is úgy nyilatkozott, hogy Shane az élete szerelme, vele akar megöregedni.

Sőt, még hétfőn is minden rendben volt közöttük, így jó kérdés, hogy mi történhetett két nap alatt, hogy a jegyességet is felbontották. A Bors információi szerint ugyanaz történt, mint Hosszú Katinkával töltött házassága idején: az úszóedzőnél elszakadt a cérna, dührohamot kapott, lehullott a romantikus álarc, Zsófi pedig szakítást kezdeményezett. De vajon hogy lehet, hogy a csinos és sikeres Szabó Zsófi szerelmi élete évek óta annyira boldogtalan? A ripost.hu összeállításban megtudhatod.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Szabó Zsófi