Michelle Obama lesz a Netfilx új gyereksorozatának szereplője

Michelle Obama lesz a Netfilx új gyereksorozatának szereplője
A Netflix gyerekeknek szóló új, Waffles+Mochi című bábfilmsorozatának célja, hogy megismertesse a gyerekekkel az otthoni főzés örömeit a készételek fogyasztásával szemben - írja az MTI.

Michelle Obama egy bolttulajdonost alakít a "fagyott ételek országából" származó Waffles és Mochi mellett. Az egykori amerikai first lady elmondása szerint a Netflixen március közepén debütáló tízrészes sorozat "vidám, szívmelengető és egyszerűen varázslatos".

A két bábfigurának elege lett abból, hogy csak jégkrémet egyenek, és igazi séfekké akarnak válni, ebben segíti őket Obama karaktere. Mágikus repülő bevásárlókocsijukon szállva beutazzák a világot, hogy kipróbálják a különböző kultúrák házi készítésű ételeit.

"Bárcsak Waffles és Mochi már akkor létezett volna, amikor a lányaim kicsik voltak, mert ez olyan műsor, melyet az egész család együtt tud nézni, miközben a szülők tudják, hogy a kicsik valami újat is tanulnak közben" - mondta Michelle Obama.

Nem ez az első, hogy bábok segítik Obamát a gyerekek egészséges táplálkozását támogató projektjeiben. 2013-ban a Szezám utca karaktereit invitálta meg a first lady a Fehér házba azon kampány keretében, mely az amerikai iskolai étkezés megreformálását és a gyerekkori elhízás csökkentését tűzte ki célul.

Michelle és Barack Obama a sorozat executive producerei is.

Fotó: BBC

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Netflix, sorozat, média