Mester Sándor visszatért a Computerworld élére

Mester Sándor visszatért a Computerworld élére
Mester Sándor irányítja a Computerworld márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, valamint rendezvények üzletágát és ő a főszerkesztője a Computerworldnek is. A korábban IDG Magyarországot kivásárló Projekt/29, tegnap óta jegyzi a régi-új vezetőt.

A vállalati informatikával foglalkozó Computerworld termékcsalád egyik erőssége a Project/029 cégnek, amely exkluzív licenc partnere hazánkban az amerikai IDG infokommunikációs kiadóvállalatnak.

Tegnap óta nagy tapasztalattal rendelkező vezetővel gazdagodott a Computerworld csapata. Mester Sándor 1990 és 1997 között már vezette az akkori IDG különböző kiadványait. Ő volt az, aki a nagy licenc alapú kiadványok mellé szórakoztató informatikai lapot is integrálni tudott. Volt olyan időszak, amikor egyszerre vezette a PC World és a Computerworld csapatát.


Mester Sándor hozzáértését több évig tanácsadóként az origo is igénybe vette, ahol a hirdetési bevételeket sokszorozta meg. 2011-től az infoter.blog.hu főszerkesztője és az Infotér Egyesület elnökségének tagja volt. Az elmúlt évek során több könyve jelent meg, illetve számos konferencia moderálásában is kamatoztatta szakmai tudását.

A most távozó főszerkesztő, Szilágyi Szabolcs tavaly október 1-ével vette át az újság és részben az üzletág vezetését az előző főszerkesztőtől, Dervenkár Istvántól. Mester Sándor bizakodó az új pozíciójában, azt nyilatkozta, hogy folyamatosan változik az a környezet, amelyben a Compterworldnek érvényesülnie kell. A professzionális olvasó elvárása azonban változatlan: munkájában hasznosítható, minőségi tartalmakat akar olvasni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!