Megyeri Csilla két lányt is magára haragított egy nap leforgása alatt

Megyeri Csilla két lányt is magára haragított egy nap leforgása alatt
A Nyerő Páros versenyzőin minden eddiginél jobban szórakozott Kabát és Balázs, este azonban újabb feszültség alakult ki – ezúttal Enikő és Csilla között.

„Így se, úgy se lesz olyan szép, mint én” – Törőcsik Dani barátnője megjegyzést tesz Megyeri Csilla külsejére Csilla és Zsolti kiváltságban részesültek az előző fordulóban nyújtott teljesítményük alapján, ezért két boríték közül választhattak. A páros az előnyt tartalmazó fehér borítékot tartotta meg, a hátráltatást pedig Daniéknak adták. Bea annyira kiakadt ettől, hogy még Csilla frizuráját sem volt hajlandó megcsinálni, majd magához hasonlította az influenszert.

Sebestyén Balázs beszólt Megyeri Csillának: Úgy nézel ki, mint egy román autókereskedő Csilla – akit a műsorvezető később egy erdélyi medvevadászhoz is hasonlított – közel két és fél millió forint értékben vásárolt be magának a divatos ruhákból és kiegészítőkből, amiket mind magára is aggatott.

Hódi Pamelára rá sem ismerni: Mint egy bérgyilkos, aki rajong a bundákért Pamela nem szeret költeni, mert gondol a nyugdíjas éveire is, mégis közel 2 millió forintot sikerült otthagynia legutóbbi „vásárlásakor”, aminek a végén még Sebestyén Balázs sem ismerte fel őt.

Törőcsik Dani barátnője ledobta a textilt, hiába kérték, hogy ne tegye Bea az első találat után – ahelyett, hogy felvett volna minél több ruhadarabot – levetkőzött a kamerák előtt.

„Mint valami elcseszett légimentés” – Muri Enikőnek meggyűlt a baja Szabi irányításával Sebestyén Balázs kezdett arra gyanakodni a játék során, hogy Enikőnek nem tetszenek a boltban található ruhák és kiegészítők, és ezért nem találja el a Szabi fejére erősített nyíllal a céltáblákat.

Béci partra vetett halként, Norina fájó derékkal küzdött, hogy minél több pénzt költsenek Norina kétségbe volt esve, hogy nem fog neki sikerülni a feladat, mégis végigcsinálta, és a helyzethez képest a lehető legtöbb pénzt költötte el Sebestyén Balázs butikjában.

„Azt is elfogadná, ha ő lenne a felmosófiú előttük” – Dani szerint Bécit csak kihasználják Bencéék A tetoválóművész szerint egyértelmű, hogy Bécit és Norinát csak golyófogónak használják a másik szövetség tagjai, ezért figyelmeztette egykori szövetségesét, hogy legyen velük óvatos a jövőben.

Muri Enikő megbántotta Szabit a testsúlyára tett megjegyzésével Az énekesnőnek „eszméletlenül nehéz dolga” volt a legutóbbi játékban, mert szerinte az ő párja sokkal nehezebb a többiekénél, és ennek hangot is adott.

Megyeri Csilla: Ezt a játékot csak egy olyan pár nyerheti meg, aki kiesés nélkül végig tudta vinni A sztárpároknak arról kellett érvelniük, hogy miért ők érdemlik meg a Nyerő Páros címet, és milyen érvek szólnak a többi pár ellen. Míg Hódi Pameláék diplomatikusan csak a saját kapcsolatukról beszéltek, Daniék a távkapcsolat összekovácsoló erejéről meséltek, Béciék az elmúlt két év nehézségeit hozták fel, Enikőék csillagnyelven vázolták a villabeli viszonyokat, Csilláék pedig kijelentették, hogy szerintük Enikő és Szabi nem érdemlik meg a győzelmet, mivel egyszer már kiestek.

„Azt hiszi, a Madách-ban van” – Muri Enikő és Megyeri Csilla összebalhéztak Enikő úgy érezte az esti program után, hogy Csilla és Zsolti nem tartják őket egyenértékű játékosoknak, amióta visszatértek a villába. Az influenszer egyből észrevette, hogy megbántotta véleményével az énekesnőt, ezért leültek, hogy megbeszéljék a dolgot.

Előzetes: Hódi Pamela őszinte vallomást tesz a megcsalásról A Nyerő Páros következő részében Pamela megható levelet olvas fel a többiek előtt, Béci pedig elárulja Bencééknek, hogy Dani golyófogónak gondolja őt. További részletek pénteken 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Nyerő Páros