Megyeri Csilla és Puskás Peti műsorvezetésével indul a ValóVilág12!

Megyeri Csilla és Puskás Peti műsorvezetésével indul a ValóVilág12!
Május 5-én a Beköltözéssel veszi kezdetét a ValóVilág tizenkettedik évada, amelyet 0-24 követhetnek a nézők az RTL+ streaming platformon.

Vasárnap 21:00-kor nagyszabású beköltöző show keretében nyitja meg a Villa kapuját a ValóVilág12 két műsorvezetője, Megyeri Csilla és Puskás Peti, akik izgatottan készülnek a műsor startjára. „Mindig figyelemmel kísértem a ValóVilág szériákat, amelyek közül több évad is nagy kedvencem volt. Óriási öröm, hogy most már nemcsak nézőként lehetek részese a reality-nek, hanem műsorvezetőként is belevethetem magam a ValóVilágba” – árulta el Megyeri Csilla, akihez hasonlóan Puskás Peti is örömmel vág neki a tizenkettedik szériának. „Számomra az egyik legizgalmasabb folyamat, hogy a játékosok első percétől – ahogy átlépik a stúdió küszöbét – az utolsó, mindent eldöntő Fináléig tudósíthatok a mindennapjaikról és figyelhetem a személyiségük formálódását. Végignézhetjük, ahogy barátságok vagy épp szerelmek szövődnek, egyre jobban megismerhetjük a hátterüket. Ez önmagában izgalmas folyamat. Biztos vagyok benne, hogy a ValóVilág12 nagy meglepetéseket tartogat” – tette hozzá Puskás Peti.

Már csak néhány nap és a győzelemre éhes villalakók birtokba veszik a ValóVilág Villát, amely új, neon színekben pompázó designnal várja a főnyereményért küzdő játékosokat. A villalakóknak ezúttal mindent bele kell adniuk, hiszen egy olyan világ tárul eléjük, amelyben lehetőségük lesz növelni vagy csökkenteni a főnyeremény összegét, a kezdeti 36.000.000 forintot. Logikai feladatok, ügyességi próbák, vagy akár szerencsén alapuló kihívások, sőt! Olykor csak egy döntés lesz az, amellyel a villalakók befolyásolhatják a megnyerhető nyeremény összegét. A ValóVilág12-ben bármi megtörténhet!

Olyannyira, hogy a nézőknek minden eddiginél több lehetősége nyílik majd, hogy beleszólhassanak a játékba. Az éjjel-nappali élő stream és az exkluzív tartalmak miatt is érdemes előfizeti az RTL+ platformra, de mindezek mellett a felhasználók rendszeresen szavazhatnak is, hogy melyik villalakó vállalja el az adott feladatot. Ahogy akár arról is dönthetnek, - befolyásolva a nyereményalap alakulását is - hogy az összeg tovább növekedjen vagy épp csökkenjen. A döntés a nézők kezében lesz: napi szavazások, megannyi választási lehetőség és a villalakók mindennapjait felforgató voksok, ez a ValóVilág12! Meghökkentő, izgalmas és szórakoztató karakterekből ezúttal sem lesz hiány, ahogy váratlan fordulatokból sem. A ValóVilág12 számtalan meglepetést tartogat mind a Villalakók, mind a nézők számára!

A Beköltözést 21:00-tól követhetik nyomon a nézők az RTL+ streaming platformon, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is részesei lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének. Ekkortól veszi kezdetét a játék, ami valóság: az RTL+ felhasználói pedig nemcsak éjjel-nappal nyomon követhetik a Villalakók életének minden percét, de exkluzív tartalmakat is böngészhetnek.

Az Összefoglalók mindennap 20:00-tól az RTL+ felületén jelentkeznek, 22:00-tól pedig a Cool nézői is betekintést nyerhetnek a villalakók életébe az Összefoglalók által.

A játék, ami valóság és most már egész nap nézheted! Május 5-től az RTL+ felületén!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!