Megvásárolták az ELLE jogait

Megvásárolták az ELLE jogait
Évi hét alkalommal jelenik meg, augusztustól havonta. Újra elérhető lesz az online kiadás is.

Az Elle magazin hazai kiadásának licencjogait 2020-ban már nem újította meg a korábbi kiadó, a Central Médiacsoport, a novemberi volt az utolsó szám akkor a kiadványból. A jogokat azonban azóta megvásárolta Milkovics Pál, a Brit Media tulajdonosa (a 168 óra és a Pesti hírlap kiadója) a francia Lagardère Group jogtulajdonostól - írja a Kreatív.

A nyomtatott magazin így 2021-ben hét alkalommal, augusztustól pedig minden hónapban megjelenik, míg az Elle.hu áprilistól éled újra.

„Nagy örömmel tölt el, hogy egy olyan márkának, mint az Elle, mely a szabadságot, a merészséget, a nyitottságot és a pozitivitást ünnepli, mégis helye van a magyar médiapiacon. Mindez azt mutatja: megéri olyan tartalmat előállítani, amely feszegeti a klasszikus női magazin határait, legyen szó transznemű címlapról, a romák felzárkózásáról szóló anyagokról vagy az egyenlő bérezésért küzdő kampányról. Arra a szabad szellemiségre és tabumentes nyitottságra, amely a francia anyalap sajátja, ma egyre inkább szükség van. A szerkesztőség tagjaival azon fogunk dolgozni, hogy a lap korábbi értékrendjét még határozottabban és hatékonyabban terjesszük” – mondta el Liptai Lívia, főszerkesztő.

A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: ELLE