
Szimultán főzéssel indult a Döntő harmadik napja, Sárközi Ákos "egyszerű" nyúlpaprikását főzték le a versenyzők, a séf tempójában. A hagyományosnak nem mondható hozzávalók között például homárfej is szerepelt.
Borjúkaraj és egzotikus köretnek való fogadta a legjobb négy versenyzőt a második főzésnél. A zsűri a Döntősöktől a tétnek megfelelő főétel formájában kérte a nyersen nem fogyasztható manióka és a zsenge borjúhús házasítását.
A dobogó előtt, negyedik legjobb versenyzőként hagyta el a konyhát a Hollandiában élő Kiss Norbert Ádám. Ezzel kialakult a TOP3, akinek a célja a Finálé, ahol megküzdhetnek A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért! Idegtépő hajsza: összeomlás szélére került Roli?
Orsi: „Én vagyok a szívatások Jolly Jokere”
Jenő kiszámlázza Mengyinek az arany csipeszt?
Mengyi sírva fogadta a zsűri döntését
Ákos a kiesőnek: „Ilyen versenyzőm még sosem volt!”
Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!