Megvan, mikor indul a Keresztanyu második évada

Megvan, mikor indul a Keresztanyu második évada
Van, aki szövi a hálót…és van, aki beleakad. A Keresztanyu és családja visszatér a képernyőre. Makkosszálláson fordulatokban és humorban a 2. évadban sem lesz hiány. A sorozat epizódjai az RTL Most felületen nézhetők vissza.

A Keresztanyu első évada négy hónapon át óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén. A sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, akik töretlen lelkesedéssel követték nyomon Róza mama és családja életét. A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

A Keresztanyu új évadában Róza mama csempészhálózatát a szétesés fenyegeti, ráadásul kedvenc unokájával, Petrával is összekülönböznek. A titokzatos Makkosszállási Madonna szórólapjai pedig arról árulkodnak, hogy van egy személy Makkosszálláson, aki még a Keresztanyunál is többet tud és lát. A rendőrség tagjainak élete tovább bonyolódik: Tivadar a második évadban is kitartóan küzd a csempészek ellen és próbálja rendbe hozni magánéletét hűtlen feleségével. Zénó karrierje szépen ível majd felfelé, és titkos szerelmi viszonyba kezd. Imi pedig szenved az Ildikó iránt érzett reménytelen szerelemtől. Harangozó Lajos nagy döntést hoz. Oleg kettős játékba kezd. Jóskának ismét felesége, Timike okoz majd fejtörést. Ludmilla pedig szemet vet Pitykére.

Gyártó: Scripted Productions, Showrunner: Hámori Barbara.

Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama) Gálvölgyi János (Rendőrfőnök) Ludmilla (Hernádi Judit) Kékesi Gábor (Márk) Dobos Evelin (Petra) Szacsvay László (Szemereki) Lengyel Ferenc (Tivadar) Konfár Erik (Imi) Dóra Béla (Zénó) Ullmann Mónika (Mariann) Mihályfi Balázs (Lajos) Tóth Angelika (Laura) Maizác Fanni (Ildi) Németh Kristóf (Jóska) Balogh Anna (Timike) Gömöri András Máté (Zozó) Dzsupin Ibolya (Sárika) Magyar Attila (Oleg) Sajgál Erika (Kriszta) Józan László (Igor) Hunyadi Máté (Viktor) Nagy Feró (Babos) Ganxsta Zolee (Damil) Farkas Dénes (Bonifác) Koch-Bulla Zelda (Tatjana) Rátonyi Hajni (Elza néni) Fekete Györgyi (Klárika) Noé Viktor (Szkander) Mezei Léda (Gina) Petri Viktor (Karló) Gonda Kata (Viki) Janicsek Péter (Pityke) Szentiványi Zsolt (Zsiga) Kenderes Csaba (Jani)

Keresztanyu augusztus 9-től minden hétköznap 20:00-tól az RTL Klubon, az epizódok pedig visszanézhetők az RTL Most felületen.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!