Megvan az Álarcos Énekes győztese

Megvan az Álarcos Énekes győztese
Tegnap este ért véget az RTL Klub népszerű sztárvetélkedőjének harmadik évadja. Az Álarcos Énekes ezúttal is sok meglepetést tartogatott. A show nyertese a Kaméleon jelmezbe bújt Vastag Tamás lett.

Vasárnap este tartották az Álarcos Énekes elődöntőjét, melyben a Csacsi és a Lovag bőrébe bújt Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél szabadultak meg álarcaiktól. A műsor hazai történetében először fordult elő, hogy páros jelmezbe bújtattak hírességeket.

Kiesésük után, a Cápa, a Viziló és a Kaméleon jutott tovább a hétfő esti döntőbe, ahol szép sorban kerültek le az álarcok. A zsűri először a Cápát, Szabó-Kimmel Tamást leplezte le, így ő a dobogó harmadik helyét foglalhatta el – írja a részleteket a 24.hu.

A második helyezett Cserpes Laura lett, aki Vizilóként versenyzett. A zsűri már a leleplezés előtt rájött kilétére, ahogy a Cápáéra is.

A harmadik évad győztese a Kamélon jelmezbe bújt Vastag Tamás lett, aki sírva örült győzelmének. Az álarc lekerülése után elmondta, hatalmas öröm neki, hogy most azon a színpadon állhat győztesként, ahol 10 évvel ezelőtt megismerte az ország, és ahol egyszer bátyja is megnyert egy műsort.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!