Megvan a Nyerő Páros első kiesője!

Megvan a Nyerő Páros első kiesője!
A Nyerő Páros estii adásában a közös játékban utolsó helyen végzett Nádai Anikó és párja, Peti, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Molnár Gusztáv és felesége, Vivi került veszélyzónába.

A szimpátiaszavazáson a párok döntöttek: a legtöbb szavazatot Gusztiék kapták, így ők maradtak játékban, a villát pedig Anikóéknak kellett elsőként elhagyniuk. Kényes téma: Norbit ezzel cikizték a suliban Odettet is meglepte, mivel csúfolták szerelmét gyerekkorában.

Sötét titkok: Kiderült, mivel kereskedett Somfai Péter gyerekkorában Még a vívó felesége, Kriszta sem hitt a fülének, amikor tudomást szerzett Péter múltjáról.

Balázs Attilának: „Most először megtapasztalhatod, milyen a hatvanas pulzus!” A műsorvezető csípős megjegyzést tett a mindig maximálisan nyugodt férfinek, aki most a magasban küzködött szerelme megmentéséért.

Kamarás Norbi: „Legyőztem egy olimpikont!” Bár Odett nem igazán értékelte párja lelkesedését, Norbival madarat lehetett volna fogatni örömében. Csak úgy dagadt a melle, miután leverte Somfai Pétert.

VICCES: Molnár Guszti mellbimbóját megtámadta egy liba! A legtöbb ember még csak elképzelni sem tudja, mit élt át a "csehszlovák James Bond "ezekben a kellemetlen másodpercekben...

Hoppá! Edina nem találta el Csuti nőideálját? Az egykori szépségkirálynőnek több kérdésre is válaszolnia kellett Csutival kapcsolatban. Férje zsánerét azonban rosszul tippelte meg?

Nádai Anikó felrobbant párja miatt Peti mindent megtett, hogy kihozza magából a maximumot, ám úgy tűnik, hogy ez most kevésnek bizonyult...

Nádai Anikóék vs. Molnár Gusztiék: Megvan az első kieső pár! A két leggyengébben teljesítő páros tűkön ült az izgalomtól, hiszen elérkezett az első szimpátiaszavazás estéje…

Előzetes: Forró pillanatok - Jön a Mr. Pusztazámor szépségverseny! (10.21.) Ma este 21:00-kor izzani fog a levegő az RTL Klubon, hiszen a fiúk a kreativitásuk mellett felsőtestüket is megcsillogtatják!

Nyerő Páros – minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon. A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on. Az adást követően azonnal indítható az RTL Most+-on a Nyerő Páros Kibeszélő Kabát Petivel és az aktuális kiesőkkel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros