Megvan a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb kiesője!

Megvan a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb kiesője!
Érzelmileg és fizikailag is egyre nehezebb a játék a táborlakók számára, az pedig még inkább megnehezíti, hogy időről időre el kell köszönniük egy társuktól. A nézők szavazatai alapján most Jázmin hagyja el a játékot.

„Fecó bejön nekem” – a dzsungelbuli különös érzéseket keltett Jázminban

A táborlakók megünnepelték, hogy eljutottak a játék feléhez, és az alkohol mámorában igazán elengedték magukat a celebek. Fecó tánctudása sokakat lenyűgözött, így a szépségkirálynőnek is feltűnt a fodrász karizmatikus megjelenése.

„Nem azért jöttem ide, hogy barátnőt találjak” – Fecónak kellemetlenné vált Jázmin közeledése

A szépségkirálynő szeretett volna még közelebb kerülni Fecóhoz, és összebújni vele, azonban a fodrász Gergőnek bevallotta, hogy nem szeretne többet a lánytól. Merci igaz barátnő módjára Jázmin segítségére sietett.

„Szerintem ebben ennyi van” – vége Nini és Gergő románcának?

A páros összebújva aludt el, és Gergő bevallotta, hogy Nini teljesen elcsavarta a fejét. Azonban a lány Tibónak elárulta, hogy kint nagyon más életet élnek, így nem biztos, hogy lenne közös jövőjük.

„Azok fogják megkapni a csomagjukat, akiké leesett” – Jani megtréfálta a kincsvadász celebeket

A kincsvadászaton a celebek a családtagjaik által küldött ajándékokért küzdöttek, így ez a feladat nemcsak a fizikumukat, de az érzelmeiket is próbára tette. Nini a saját csomagját vesztette el, és többen is érezték, hogy csalódást fognak okozni a többieknek.

„Fölrobbant a bomba” – Ádám elsírta magát, amikor meglátta menyasszonya ajándékát Könyv, takaró, festmény és üzenetek – Nagyon megviselte a celebeket a személyes ajándékok megérkezése, amik a szeretteikre emlékeztették őket, így többen is megragadták az alkalmat, hogy üzenjenek a családjuknak.

Balázs és Jani is kaptak csomagot, megdöbbentő dolgok kerültek elő a dobozokból

A műsorvezetők különleges ajándékokat húzhattak elő a dobozokból: Balázs többek között egy dinnyét és egy partvist, Jani pedig egy megható levelet is kapott otthonról.

Vanda: Én akkor is megeszem, ha bogár van benne

A celebek sejtették, hogy valami nem stimmel a tortával, így sokan inkább átengedték a részüket a többieknek. Azonban sokan így is jóízűen falatoztak, főleg a szülinapos Vanda.

Komolyra fordult a verseny, egy újabb táborlakó hagyta el a dzsungelt

A játék a feléhez ért, így mostantól minden nap távoznia kell valakinek a versenyből. A nézők úgy döntöttek, hogy a táborlakók közül ezúttal Jázmin Viktóriát küldik haza.

„A szempillámat most már tuti leszedem” – Merci fontos ígéretet tett a bátorságpróbán

A celebeknek a bátorságpróbán a föld alatt, békák között kellett megküzdeniük a bezártsággal. A megrázó élmény hatására Merci komoly elhatározásra jutott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!