Megvan Az álommeló nyertese

Megvan Az álommeló nyertese
Balogh Levente döntése alapján Keserű Balázs került a dobogó első helyére, ezzel elnyerve az egy éves munkaszerződést, a bruttó hárommillió forintos fizetést, céges autót és egyéb juttatásokat.

Nézd meg a mindent eldöntő pillanatot!

„Amekkora a dicsőség, akkor a felelősség” – így ünnepelt Balogh Levente és elnöki asszisztense, Keserű Balázs Hat hét küzdelem után kiderült, hogy Keserű Balázs a legalkalmasabb, hogy betöltse Balogh Levente elnöki asszisztensi pozícióját. Nézd meg, hogy hogyan ünnepelték meg Balázs győzelmét!

„Bevonzottam az életembe” – Detti elmondta az utolsó beszédét Balogh Leventének Az elnök és segítői a végső döntés meghozatala előtt meghallgatták Vajtó Detti kampánybeszédét is. A jelölt bevallotta, Leventét olyan embernek ismerte meg, aki mellett szívesen elkötelezné magát, végül pedig két ígéretet is tett neki.

„Az élő példaképem mellett dolgozhatnék” – Balázs elmondta az utolsó beszédét Balogh Leventének Az elnök és segítői a végső döntés meghozatala előtt meghallgatták Keserű Balázs kampánybeszédét is. A jelölt elmondta, hogy nem készült hosszú monológgal, egyszerűen csak összegezte az elmúlt heteket és kijelentette, hogy szeretne Balogh Levente megbecsült kollégáinak körébe kerülni.

EXTRA VIDEÓK „Nem fogok otthon szomorkodni” Vajtó Detti bár lecsúszott az álommelóról, pozitívan tekint a jövőbe. Úgy gondolja, hogy ezután csak jó jöhet az életébe, ugyanis biztos benne, hogy nagyon sok lehetősége nyílik a műsor után.

Balogh Levente elárulta mikor áll munkába Keserű Balázs Szerződés, laptop, céges autó és telefon és természetesen álmai melója – ezekért küzdött hat héten keresztül Keserű Balázs, aki elnyerte Balogh Levente elnöki asszisztensi pozícióját. Farmosi Larisza, Dr. Krasznai István, Balogh Levente és Keserű Balázs meséltek a döntő után.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Álommeló, RTL, műsor