Megvált a SpílerTv a Gulácsi mellett kiálló Hrutkától

Megvált a SpílerTv a Gulácsi mellett kiálló Hrutkától
Hrutka János szakkomentátor volt a sportcsatornánál. Ahol ezek szerint nem fér bele, ha valaki kiáll Gulácsi Péter, a válogatott kapusa mellett.

Az alaphír mindössze az lenne, hogy Hrutka Jánost elbocsátották a SpílerTV-től, ahol eddig szakkomentátor volt. A hivatalos verzió valószínűleg közös megegyezés, de Hrutka János Facebook-posztjából nem nehéz kiolvasni egy jóval hosszabb történetet az alaphír mögött - írja a Kreatív Online.

Hrutka ugyanis egykori sportolóként támogatta Gulácsi Pétert akkor, amikor utóbbi beállt A család az család kampány mögé, akire emiatt zúdult is a népharag. Mivel egy ilyen kiállás még mindig óriási hírnek számít, Hrutka több interjút is adott az utóbbi hetekben, megszólalt többek között a WMN-nek, a Magyar Narancsnak vagy a 24-nek is, utóbbi interjúban például ez volt a záró kérdés-válasz:

"Megéri politikai, közéleti véleménynyilvánításokkal árnyalni a futballszakértői imidzsét?

Amikor futballon kívüli kérdésekben nyilvánulok meg, nem az lebeg a szemem előtt, hogy az miként árnyalja a futballszakértői imidzsemet, hanem szeretnék egy jobb, értékeken alapuló világot, és szeretném, ha a lányaim minél jobb országban élhetnének."

Azóta kiderült, a SpílertTV-nél nem fér bele ez a véleményszabadság. Hrutka posztja szerint ugyanis egy félórás beszélgetés után elváltak útjaik a csatornától.

"Fél órát töltöttem a szobában, majd teljes vállszélességgel, a maszk alatt mosolyogva léptem ki a főszerkesztői iroda ajtaján. Örömmel, mert hiszek abban, hogy semmi sem állandó. Minden változik és a legjobban működő gépsorok életében is eljöhet az idő, amikor cserélni kell a fogaskerekeket" - írja a bejegyzésben. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tévé