Megújult az Agroinform.hu

Megújult az Agroinform.hu
A mai kor elvárásainak és elsősorban a mobil alapú információszerzési szokásoknak megfelelő, friss arculatot kap 2021. októberétől az Agroinform Média Kft. által fejlesztett Agroinform.hu, Magyarország meghatározó, agráriummal foglalkozó portálja.

Az agrárium nap mint nap új kihívásokkal néz szembe. A változások üteme folyamatosan gyorsul. Csapatunk az év 365 napján azon dolgozik, hogy segítsünk a meghatározó mezőgazdasági információk közzétételével. Hazai családi vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a mezőgazdaság fejlesztése iránt.

A 2005-ben indult Agroinform.hu mezőgazdasági portál küldetése változatlan: a mezőgazdaságból élők versenyképességének fejlesztése, az agrár kereslet-kínálat összekapcsolása. A fejlesztéssel az a célunk, hogy a Kárpát-medence mezőgazdasággal foglalkozó szakembereinek szolgáltassunk szakmai információkat és az agrár piactéren keresztül kereskedelmi platformot. Az új megjelenéssel elsősorban a mobiltelefonon látogatókra fókuszálunk – ami immár a látogatók 62 százalékát jelenti – de az asztali és tablet nézet is még áttekinthetőbb, letisztultabb lett.

Bővülő szerkesztőség és fejlesztői csapat – új fejlesztések, látogatottsági rekordok

Az elmúlt hónapokban mind a megjelenő cikkek mennyisége, mind a látogatók száma is dinamikusan nőtt. Büszkén mondhatjuk, hogy a nyilvánosan is elérhető közönségmérési adatok (dkt.hu) szerint az Agroinform.hu a hazai TOP 50 oldal közé tartozik a havi 10 millió feletti látogatásával.

Az új, letisztult, modern nyitólap felhívja a figyelmet a Piactér főkategóriákra, eközben még több kiemelt szakmai hírnek biztosít megjelenést. Az új megjelenéssel az a célunk, hogy egyensúlyt és könnyebb tájékozódást biztosítsunk a havonta 500 új cikk és hír valamint a piactér 75.000 ajánlata között.

"A fejlesztés során kihívást jelent, hogy az Agroinform kereskedelmi, szerkesztőségi és aktív közösségi platformokat is magában foglal – de éppen ez jelenti az egyediségünket is. A megújulás azt is lehetővé teszi, hogy kibővült fejlesztő csapatunk a közeljövőben további funkciókkal segítse a mezőgazdasági információszerzést" – mondja Bolyki Bence, az Agroinform portálvezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Agrarinfo.hu