Megújult a SorozatWiki

Megújult a SorozatWiki
Mostantól új dizájnnal és megújult oldalfelépítéssel várja olvasóit a hazai sajtópiac egyik legmeghatározóbb tévés – szakmai portálja a SorozatWiki, amely ezzel egyidőben, megnövekedett látogatószámát tökéletesen kiszolgáló új honlapmotorra is váltott.

Az oldal megújult struktúrája könnyebb áttekinthetőséget ígér asztali és mobil nézetben egyaránt.

- A SorozatWiki 2008-as indulása óta ez már a harmadik megújításunk, azonban minden eddiginél nagyobb mértékű. Egyértelmű volt, hogy mára kinőtte az oldal a blogkinézetet, ezért is váltottunk hírportálokra jellemző címlapra. Így mostantól sokkal könnyebben áttekinthetőek a legfrissebb és legfontosabb cikkeink, a nagyobb, exkluzív anyagainkat pedig hosszabban is ki tudjuk emelni a címlapon. Az új oldalon több hónapot dolgoztunk és egyszerre fejlesztettük asztali és mobil kijelzőre, így a látogatóink bárhonnan érkeznek, modern felülettel találkozhatnak. Bízunk benne, hogy az új SorozatWiki elnyeri az olvasóink tetszését - mondta Kenderessy Szabolcs, a SorozatWiki főszerkesztője.

2008-as indulása óta a SorozatWiki látványos fejlődésen ment keresztül, tartalmait tekintve az egyik legfajsúlyosabb tévés – szakmai felületté vált, egyben a legnézettebb magyar sorozatos oldalnak számít a hazai sajtótermékek között.

A sorozatos tematika mellett kiemelt profilja a saját gyártású műsorokkal kapcsolatos írások, valamint hazai televíziós nézettségi hírek és részletekbe menő elemzések publikálása, emellett folyamatosan készít kulisszák mögötti forgatási beszámolókat, rendszeresen közöl exkluzív tévés információkat és ad helyet médiapiaci vezetők fajsúlyos bejelentéseinek, interjúinak.

A SorozatWiki írásait rendre átveszik más sajtótermékek, olyannyira, hogy az egyik legtöbbet hivatkozott tévés – szakmai forrásnak számít. A szerkesztőség alkotói műhelyében született a főszerkesztő által 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díjának ötlete is, mely mára az egyetlen és legfontosabb televíziós díjátadó eseménnyé vált.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: sorozat