Megújult a Disney Csatorna!

Megújult a Disney Csatorna!
A Disney Csatorna új logót és arculatot kapott. Az új arculat kialakításakor a grafikai csapat a csatorna alapértékeit, így a kalandot, a szórakozást, a példaképül szolgáló hősöket, és a barátságot kívánta hangsúlyozni, leginkább a 6-9 éves korosztály számára.

A Disney Csatorna az otthona az olyan ikonikus karakternek, mint Marinette, aki a „Miraculous Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" című sorozatban Katicabogárrá változik, emellett a legkedveltebb műsorok közé tartozik még a „Ghostforce”, „A szellem és Molly McGee”, „Raven otthona” és a „Viking suli”.

„A Disney lineáris csatornákból álló portfóliója törtlenül népszerű Magyarországon és más közép-európai országokban is. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük műsorkínálatunkat és invesztálunk a további fejlődésbe, ezért is kapott új arculatot a Disney Csatorna. Reméljük, hogy a Disney Csatorna új vizuális változásai elnyerik majd a nézőink tetszését” – mondta Edyta Pytlewska-Mele, a The Walt Disney Company Közép-Európa hálózatainak alelnöke és vezérigazgatója.

A Disney Csatorna műsorai azokat az értékeket támogatják, amelyek segítenek a gyerekeknek szembenézni a felnőtté válás kihívásaival, arra bátorítva őket, hogy higgyenek önmagukban, váltsák valóra álmaikat, és töltsenek időt a családdal és a barátokkal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Disney, csatorna