Megújult a BKK utazástervező alkalmazása

Megújult a BKK utazástervező alkalmazása
Új funkciókkal bűvült a Futár, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) utazástervező alkalmazása - tájékoztatta a társaság az MTI-t.

A közlemény szerint az új funkciók bevezetésekor figyelembe vették a felhasználók igényeit; az applikáció frissítése már letölthető.

A megújult Futár alkalmazásban választható az osztott képernyős nézet: egyszerre látható az okoseszközök képernyőjén a térképes megjelenítés, valamint a megállóhelyi indulások és a menetrendi információk.

Új funkció az elrendezés beállítása menüpont is, amelynek révén az alkalmazás egyénre szabható és könnyebben kezelhető. A böngészés hatékonyabb használata érdekében feltüntetik továbbá a térképközéppontot, amely útiterv készítésekor vagy a megállóhelyi indulások böngészésekor is hasznos lehet.

A megújult alkalmazás már a bizonytalan indulásokat is jelöli, így a megszokott zöld (valós idejű) és fekete (tervezett indulási időpontok) jelzés mellett ezentúl egy új, narancssárga jelöléssel is találkozhatnak a felhasználók. Ez utóbbi akkor jelenik meg, ha az adott jármű haladását valami akadályozza, például dugóban áll.

Fotó: BKK

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: BKK, app, alkalmazás