Megszólalt új kapcsolatáról Csuti

Megszólalt új kapcsolatáról Csuti
Nem kertelt, őszintén nyilatkozott!

"Egy valamit remélek a jövő évtől: kevesebb veszteséget, több egészséget, a többit majd én megoldom" - kezdte mesélni az üzletember.

"Legutóbb pont úgy mutattam meg a fiamnak a csillagokat, mint ahogyan azt a nagypapám tette anno nekem Badacsonyban. Igazán szép emlék ez számomra, és ahogy látom, Medox is nagyon vevő az ilyesmire. Csillogó szemmel ezt mondta nekem: apa, én még életemben nem láttam ilyen szépet" - fogalmazott.

Természetesen Csutira azóta rátalált a szerelem, de új kapcsolatát egyelőre még nem mutatja be a családnak.

"Még nem mutatom be új kedvesem a gyerekeimnek. Szeretnék eljutni a kapcsolatnak olyan fázisába, amikor már biztosak az érzelmeink. Nagy útkeresés volt ez az év, talán én is egy kicsit óvatosabb lettem" - mesélte Csuti, aki azt is elárulta, hogy milyen tervei vannak az év utolsó napjára.

"Valószínűleg otthon maradok, még az is lehet, hogy kettesben a párommal. Már nem vagyok az a nagy bulizós, mit régebben. Mondjuk legbelül még mindig ugyanaz a gyerek vagyok, mint voltam, csak bizonyos dolgokban lettem érettebb, tapasztaltabb" - mondta.

S hogy mi vár rá a jövőben?

"Már nem vágyom extrém dolgokra, hiszen ugrottam már ki repülőből, bungee-jumpingoltam is, ugyan úsznék még cápákkal szívesen, de már nem olyan fontosak ezek a dolgok. Én csak annyit szeretnék, hogy ne veszítsek el több számomra fontos embert, és annyi minőségi időt tölthessek a gyermekeimmel, amennyit csak lehet" - zárta gondolatait.

(bors.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Csuti