Megszólalt Sebestyén Balázs: Ez maga volt a földi pokol!

Megszólalt Sebestyén Balázs: Ez maga volt a földi pokol!
Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri szerdán reggel arról beszéltek a rádióban, milyen nehéz egy nem alvó gyerek mellett létezni. A műsorvezető elárulta, nekik is nehéz éveik voltak Benett érkezése után, ugyanis nagyobbik fia finoman szólva rosszalvó volt.

Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs a szerdai adásban arról beszélgettek, hogy van egy 49 éves anyuka, aki még mindig egy ágyban alszik tizenéves gyermekével. A téma kapcsán Balázs elárulta, hogy elsőszülött fia, Benett alaposan feladta a leckét élete első három évében, és bár már 13 éves, a mai napig emlékszik, milyen nehéz időszak volt.

Bali elárulta, hogy Vikivel együtt minden létező trükköt bevetettek, hogy Benett végre aludjon, de semmi nem jött be, így hosszú éveken át álomkórosan létezett.

„Maradjunk annyiban, hogy ez maga volt a földi pokol. Minden létező dolgot kipróbáltunk, de alig valami működött és ha valami igen, akkor is csak rövid időre bizonyult hatásosnak. Egy idő után például rájöttünk, hogy a monoton zajokra el tud aludni. Sokszor álltam a fürdőszobában éjjelente, a folyóvíz mellett és még többször ültem az autóban, körbe körbe furikázva, miközben vártam, hogy Benett elaludjon végre a hordozóban. Ha pedig ez megtörtént, azonnal parkolóhelyet kerestem és én is aludtam" - mondta Balázs, majd hozzáfűzte, hogy akkoriban annyira fáradt volt, hogy még a piros lámpánál is szúnyokált egy kicsit.

(life.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!