Megrendült a bizalom Curtisben

Megrendült a bizalom Curtisben
Megrendült a bizalom a rapperben.

Egyre másra maradnak el Curtis koncertjei. Hol azért, mert nem jelenik meg a rapper, hol pedig azért, mert már nem kérnek belőle a szervezők az elmúlt hetek történései miatt. A Blikknek nyilatkozó koncertszervező szerint Curtis jó időre leírta magát.

“Jelen pillanatban senki nem bízik abban, hogy meg is jelenik a koncerten, amit vele hirdetnek meg” – jelentette ki a szakember, aki úgy véli, az őszi szezonról is le kell mondania a rappernek. Elmondása szerint ezek a koncertlemondások komoly következményekkel járhatnak Curtis karrierjére nézve.

Két hete jelentette be Curtis és Majka, hogy mostantól külön folytatják a karrierjüket. Az újpesti rapper megnyugtatta a rajongókat, hogy ettől függetlenül egyedül fellép majd ezután is, ám az első koncertjére nem ment el – magyarázatot azóta is adott. A napokban is fellépett volna, ám ez a koncert is elmarad. Curtisnek amúgy komoly anyagi károkat okozhat a Majkával való szakítás: összesen 10 koncert gázsijától esett el a nyáron, így a rapper akár 10 millió forintot is bukhat a szakítás miatt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Curtis, koncert