Megrázó vallomást tett Berki Mazsi

Megrázó vallomást tett Berki Mazsi
Berki Krisztián halála után összetört, azt érezte, a saját gyermekétől is távolságot kell tartania, hogy ne sérüljön még jobban a lelke.

Az özvegy még sosem beszélt arról, hogy mennyire törte össze a lelkét Berki Krisztián halála - írja a BlikkRúzs. Mazsi szerda reggel sem azért érkezett a TV2 Mokka stúdiójába, hogy erről kitálaljon, de mégis beszélni kezdett. Amit pedig mondott, az mindenhol tabutéma, ugyanakkor valóságos probléma: egy trauma milyen hatással lehet az anya-gyermek kapcsolatra?

A beszélgetésben kitértek arra is, hogy Mazsi a frissen felröppent hírekkel ellentétben nem terhes, esze ágában sincs gyermeket vállalni. A fizikai állapotával most nagyon elégedett, életében először kockás hasa van, amit nagyon imád, és érzelmileg sincs azon a szinten, hogy babát vállaljon.

A nyilatkozata itt vágott át más irányba, az élő adás közben látni lehetett, hogy nem egy előre eltervezett vallomás következik. Amikor a műsorvezetők megkérdezték, hogy hogy van most, az özvegy a könnyeivel küszködve így felelt:

- Hullámzó a kedélyállapotom mostanában. Elérkezett most egy olyan pont az éltembe, hogy a kislányommal nagyon különleges lett a kapcsolatom.

- Az az igazság, hogy egy évvel ezelőtt én teljesen bezártam. És őt is egy kicsit kívül helyeztem. Egy burokban kezdtem el élni. Nyilvánvalóan ez egy védekező reflex volt, hogy ne tudjak még nagyobb fájdalmat átélni. Kilenc-tíz hónap után jutottam el arra a szintre a kislányommal, hogy be tudtam őt teljesen engedni magamhoz.

- Most pedig egy olyan különleges és szoros viszony van kettőnk között (valószínűleg közrejátszik a korára jellemző szeparációs szorongás is), szóval most egy olyan csodálatos kort élünk meg és olyan fejlődésen megy keresztül, ami rengeteg energiát ad és feltölt. De azt is megmondom őszintén, hogy útkeresésben vagyok a mai napig is. Most próbálom kitaposni az utamat, merre tovább, hogy lenne a jó... és nem mindig találom a helyemet. Nagyon magabiztos nőnek látszódom, de azért ez nincs mindig van így. Keresem a helyem a világban. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi