Megjelent az InStyle Men, Magyarország legújabb férfi magazinjának első lapszáma

Megjelent az InStyle Men, Magyarország legújabb férfi magazinjának első lapszáma
Mucsi Zoltán szerepel az InStyle Men első számának címlapján. Magyarország legújabb férfi magazinja 197 oldalon keresztül kínál minőségi tartalmakat, minden cikk száz százalékban saját gyártású és célzottan a hazai közönség igényeire szabott.

Megjelent a Marquard Group Hungary új prémium kiadványa, amelynek első címlapján az immáron 40 éve pályán lévő Mucsi Zoltán szerepel. Az élő legendáról, a sokadik népszerűségi csúcsát megélő színészről exkluzív és különleges fotósorozat is készült. Mucsi a lapnak adott nagyinterjúban elárulta, hogy vágyik-e a nyugdíjas életre és milyen a kapcsolata a védjegyévé vált káromkodással. Mellette több másik különböző korú és karakterű sikeres férfival, Fördős Zével, Frohner Fecóval, Balogh Leventével és a Last of Us sorozatból ismert Troy Bakerrel is beszélgettek a lap szerzői.

A jó hangulatú interjúk és portréanyagok mellett az InStyle Men bemutatja az év legérdekesebb autóját, a magyar alvilág aranykorát, úti célokat javasol, segít eligazodni a rumok és a karórák világában, valamint hasznos tippeket kínál a gasztronómia, öltözködés, stílus és szórakoztatás területén.

Az InStyle Men a tudatos, aktív, érdeklődő, tájékozott férfiaknak szól, azoknak, akik szeretnek az élet minden területén megalapozott döntéseket hozni, magas igényeket támasztanak magukkal és másokkal szemben.

„Azt a célt tűztük ki, hogy duplán segítsük olvasóinkat szabadidejük hasznos eltöltésében. Először, amikor elolvassák a magazinunkat, másodjára pedig akkor, amikor az információk alapján hoznak döntéseket. Bízom benne, hogy az InStyle Men oldalain mindenki megtalálja a számára érdekes témákat, sőt, felfedez magának újakat. Lehet, hogy nehéz évünk lesz, de ez nem jelenti azt, hogy meg se próbáljuk magunkat jól érezni!” - mondta el Zomborácz Iván, az InStyle Men főszerkesztője.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle, az idén a 25. születésnapját ünneplő JOY, a világ legismertebb futómagazinja, a Runner’s World és a hazai fejlesztésű ÉVA mellett most egy újabb értékes prémium terméket köszönthetünk a portfóliónkban. Az InStyle Mennel együtt férfias energiák érkeznek meg a Marquard világába. Biztos vagyok benne, hogy olvasóink és partnereink is értékelik majd, hogy immáron még szélesebb spektrumot fedünk le az igényes termékekre vágyó fogyasztók piacán” - mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

Az InStyle Men print verziójából 2023-ban kettő lapszám jelenik meg, a magazin online kiadása a www.instylemen.hu oldalon követhető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!